ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Κτήμα Λίγας

Παραγωγός: Κτήμα Λίγας
Θα περιμένατε ότι υπάρχει ένα λευκό Ξινόμαυρο που παλαιώνει με το σύστημα Solera; Και όμως υπάρχει, και έρχεται στα ποτήρια μας από το κτήμα Λίγας. Ένα blanc de noir Ξινόμαυρο που προέρχεται βιοδυναμικούς αμπελώνες, ζυμώνει με γηγενείς ζύμες και παλαιώνει με το σύστημα Solera από 4 διαφορετικές χρον..
56.80€ 59.50€
Χωρίς ΦΠΑ:45.81€
Παραγωγός: Κτήμα Λίγας
To Le Rosé είναι ένα ροζέ από Ξινόμαυρο, που μας δίνει ακόμα μία έκφανση της ποικιλίας, μια χαρισματική εκφραστικότητα που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.Στο ποτήρι το χρώμα που συναντάμε είναι βαθύ ροδί. Η μύτη είναι πλούσια και έντονη, με αρώματα αποξηραμένης ντομάτας, γλυκού κασίς, κράνμπερι, άγρ..
25.90€ 26.70€
Χωρίς ΦΠΑ:20.89€
Παραγωγός: Κτήμα Λίγας
Το «Πάτα Τράβα» από το κτήμα Λίγας είναι μια πολύ ελαφριά πίεση των σταφυλιών και άμεση παραλαβή του μούστου που προκύπτει, στη μικρότερη δυνατή επαφή του με τον σκουρόχρωμο φλοιό. Ένα κρασί με φωτεινό ροζ χρώμα. Η μύτη είναι εκφραστική, με αρώματα μαρμελάδας φράουλα και τομάτας να κυριαρχούν, με νό..
26.00€ 26.70€
Χωρίς ΦΠΑ:20.97€
Παραγωγός: Κτήμα Λίγας
Βλέπεις μία φιάλη όπου την ετικέτα κοσμεί η αξιομνημόνευτη Κατίνα Παξινού και αναμένεις να δοκιμάσεις κάτι μεγάλο. Προς επιβεβαίωση των προβλέψεων, η Κυδωνίτσα Barrique από το κτήμα Λίγας επιτυγχάνει τον στόχο της. Βαθύ λεμονί χρώμα, με πορτοκαλί ανταύγειες να κάνουν την εμφάνισή τους. Στη μύτη το έ..
48.80€ 50.80€
Χωρίς ΦΠΑ:39.35€
Παραγωγός: Κτήμα Λίγας
To Ασύρτικο Maison Viticole είναι ένα orange, natural κρασί από το κτήμα Λίγας, που ακολουθεί την φιλοσοφία του κτήματος για ήπια φυσική οινοποίηση, με εστιασμό στην αειφόρο ανάπτυξη.Ένα Ασύρτικο που ζυμώνει μαζί με τα στέμφυλα, με γηγενείς ζύμες, σε ανοξείδωτη δεξαμενή και το 50% ωριμάζει σε χρησιμ..
25.30€ 26.00€
Χωρίς ΦΠΑ:20.40€
Κτήμα Λίγας Βουκεφάλας 2019
Μη διαθέσιμο
Παραγωγός: Κτήμα Λίγας
Το κτήμα Λίγας δημιουργεί τον Βουκεφάλα μόνο στις εξαιρετικές χρονιές, από παλιά κλήματα της ποικιλίας Ξινόμαυρο το οποίο ζυμώνει με γηγενείς ζύμες, στη συνέχεια ωριμάζει για 18 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και εμφιαλώνεται αφιλτράριστο.Στο ποτήρι έχουμε ένα μέτριο ρουμπινί χρώμα. Στα αρωματικά χ..
41.90€ 43.40€
Χωρίς ΦΠΑ:33.79€
Παραγωγός: Κτήμα Λίγας
To κτήμα Λίγας δημιουργεί το Ασύρτικο Barrique, ένα Ασύρτικο που ζυμώνει με γηγενείς ζύμες, ωριμάζει σε παλιά, μεγάλα, δρύινα βαρέλια για 8-12 μήνες και στη συνέχεια εμφιαλώνεται αφιλτράριστο.Στην όψη έχουμε χρυσοκίτρινο χρώμα. Στη μύτη είναι πλούσιο με αρώματα μαρμελάδας εσπεριδοειδών, brioche, λευ..
34.70€ 40.90€
Χωρίς ΦΠΑ:27.98€
Παραγωγός: Κτήμα Λίγας
Στο ποτήρι συναντάμε ένα χρυσό χρώμα. Στη μύτη βρίσκουμε αρώματα εσπεριδοειδών, κουμ κουάτ, λωτού, σε συνδυασμό με το διακριτό πεύκο να χαρακτηρίζουν αυτή την υπέροχη Ρετσίνα. Στο στόμα είναι γεμάτο και ζουμερό, με υψηλή οξύτητα, ελαφριά τανική υπόσταση και επίγευση που διαρκεί...
25.70€ 26.80€
Χωρίς ΦΠΑ:20.73€
Προϊόντα 1 εως 8 από 8 (1 Σελίδα/ες)