ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Χτίζουμε τη Wine List...α σας

Greece & Grapes - Wholesale Suppliers of Greek Wines

Η πληθώρα κρασιών και η αισθητή τάση των καταναλωτών προς αναζήτηση και ανακάλυψη νέων γαστρονομικών και οινικών εμπειριών, αλλά και το ανεβασμένο πλέον γνωστικό επίπεδο του μέσου καταναλωτή, καθιστά αναγκαία πλέον την διαμόρφωση μιας ισορροπημένης και πλήρης, επαγγελματικής λίστας κρασιού στα εστιατόρια, στα μπαρ, αλλά και σε κάθε τύπο εκδήλωσης γαστρονομικού ενδιαφέροντος.

 

Κύριος σκοπός της μελέτης είναι η πρότασή μας να είναι εξειδικευμένη, προσφέροντας ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις ανάγκες του μενού, του στυλ του εστιατορίου, του μπαρ ή της επιχείρησης σας. 

 

Τι άλλο παρέχουμε;

 

Πέραν της επιμέρους wine list, οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

 

- Συμβουλευτικές υπηρεσίες

 

- Τιμολογιακές προτάσεις

 

- Ενημέρωση του προσωπικού

 

...αλλά και όλες τις απαραίτητες "οδηγίες χρήσης", ώστε η λίστα να είναι ζωντανή και λειτουργική, είτε μοντέρνα ή κλασική, και με εξίσου ή και περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο με το φαγητό, ώστε η εμπειρία του συνδυασμού τους να είναι η μέγιστη δυνατή. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε μας ένα "ντριν" στο 213 - 0252215 ή στείλτε μας ένα mail στο info@greeceandgrapes.com

 

Θέλετε να πάρετε μια ιδέα από την γκάμα των προϊόντων μας; Δείτε τα ερυθρά ή λευκά κρασιά μας, τα δικά Ελληνικά Fine Wines αλλά και τις διαθέσιμες ετικέτες από παλιές εσοδείες