ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Συχνές ερωτήσεις

Αποστολή - Τρόποι / Κόστος

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ιδία μέσα της Greece and Grapes για την Αθήνα και μέσω εταιρείας courier για την υπόλοιπη Ελλάδα. Ανάλογα με τον επιλεγμένο τρόπο αποστολής και πληρωμής, το κόστος διαμορφώνεται και εμφανίζεται στην οθόνη, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.  

 

Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής: 

 

Η πληρωμή μέσω Paypal, πιστωτικής κάρτας και κατάθεσης σε λογαριασμό, δεν έχει καμία επιβάρυνση.

 

Το κόστος αποστολής διαφοροποιείται ανάλογα με την περιοχή και το βάρος της παραγγελίας. Ειδικά για την Αθήνα, η αποστολή της παραγγελίας σας είναι δωρεάν, εφόσον το σύνολο της ξεπερνά τα 50 €. Σε κάθε περίπτωση, η Greece and Grapes θα σας ενημερώνει για το ακριβές κόστος αποστολής πριν προβείτε στην οριστική καταχώρηση της παραγγελίας σας. Το ενδεικτικό ελάχιστο κόστος αποστολής για παραγγελία αξίας μικρότερης των 50 €,  είναι 3 € + ΦΠΑ.

 

Η παραλαβή της παραγγελίας σας από την Greece and Grapes (Λυκούργου 20, 17676, Καλλιθέα) είναι πάντα χωρίς κόστος, ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.

 

Για τα προϊόντα τα οποία αναφέρονται ως "Άμεσα διαθέσιμα", η αποστολή τους από την εταιρεία μας πραγματοποιείται το πολύ εντός 5 εργασίμων ημερών.

 

Πως μπορώ να πληρώσω;

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα, με λογαριασμό PayPal, με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό μας και με αντικαταβολή.  Αν σας ενδιαφέρουν οι τρεις πρώτες επιλογές, στη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας ( Βήμα 5: Τρόπος Πληρωμής) επιλέγετε Με πιστωτική κάρτα (μέσω Alpha Bank), Τραπεζικό Έμβασμα ή PayPal / Πιστωτική κάρτα μέσω Paypal:

 

 

 

Στην πρώτη περίπτωση, η πληρωμή σας θα γίνει μέσω της Τράπεζας Alpha Bank.  Θα μεταφερθείτε στην ακόλουθη σελίδα προκειμένου να εισάγετε σε περιβάλλον ασφάλειας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (θα έχει συμπληρωθεί αυτόματα το email σας αν το έχετε δώσει στη Greece and Grapes και το ποσό της παραγγελίας στα πεδία Δ/νση Ηλ/κού Ταχυδρομείου και Ποσό Προς Χρέωση αντίστοιχα):

 

 

 

 

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (τα οποία λαμβάνει η Τράπεζα και μόνο), επιλέγετε το κουμπί "Πληρώστε" και η πληρωμή σας θα πραγματοποιηθεί. 

 

Αν επιλέξετε Τραπεζικό έμβασμα, τότε στο επόμενο βήμα (Βήμα 6), θα σας δοθεί o λογαριασμός IBAN στον οποίο θα πρέπει να γίνει η κατάθεση.  Μόλις λάβει την πληρωμή, η Greece and Grapes θα προχωρήσει τη διαδικασία προετοιμασίας της παραγγελίας σας.

 

Αν επιλέξετε Paypal/Πιστωτική Κάρτα μέσω Paypal, θα μεταφερθείτε στη σελίδα του PayPal.  Εκεί έχετε 2 επιλογές.  H επιλογή «Have a PayPal account?» σας αφορά μόνο αν έχετε (και θέλετε) να πληρώσετε με λογαριασμό PayPal.

 

 

Η άλλη επιλογή είναι «Don’t have a PayPal account?» όπου καλείστε να πληκτρολογήσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, ασχέτως αν έχετε ή δεν έχετε λογαριασμό PayPal.  

 

 

 

Δηλώνουμε ρητώς ότι η Greece and Grapes δεν χρησιμοποιεί ούτε αποθηκεύει οποιοδήποτε στοιχείο που αφορά στην πιστωτική σας κάρτα ή στο λογαριασμό σας στο PayPal.  O λογαριασμός σας στη Greece and Grapes είναι καθαρά για δική σας ευκολία και για να απολαμβάνετε προνόμια και δεν αποθηκεύει απόρρητα στοιχεία της πληρωμής σας.

 

Η επιλογή «Μετρητά στο Κατάστημα»  εμφανίζεται αν έχετε δηλώσει Παραλαβή από το κατάστημά μας, ενώ η «Πληρωμή στην παράδοση (Αντικαταβολή)» εμφανίζεται όταν δηλώσετε παράδοση σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. 

 

Γιατί να αποκτήσω λογαριασμό στη Greece and Grapes;

Πέρα από την ευκολία της μη καταχώρησης των στοιχείων σας κάθε φορά, η Greece and Grapes ανταμείβει τα μέλη της με «σταφύλια» για τις αγορές τους.  Πάρα πολλά προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προσφέρουν «σταφύλια» ανταμοιβής για κάθε αγορά τους.  Όταν αποκτήσετε ένα αριθμό σταφυλιών ικανό για την αγορά ενός προϊόντος, τότε επιλέγοντας το Καλάθι αγορών σας, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και να αγοράσετε το προϊόν δωρεάν!  Το πρόγραμμα ανταμοιβής θα έχει εκπλήξεις που θα βοηθήσει στην πορεία ώστε τα «σταφύλια» σας να γίνουν «τσαμπί», το «τσαμπί» να γίνει «πρέμνο» και τελικά να κάνετε τον δικό σας εικονικό αμπελώνα που θα σας δίνει δωρεάν κρασιά!

 

Γιατί δεν γίνεται δεκτός ο μυστικός κωδικός μου?

Η εφαρμογή ζητά μυστικούς κωδικούς από 7 έως 20 αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.  Ως εκ τούτου ο κωδικός σας μπορεί να μην γίνεται δεκτός αν περιλαμβάνει λιγότερους χαρακτήρες ή περιέχει σύμβολα.