ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Τρόποι Αποστολής

1. Παραλαβή από το κατάστημα

Αφού προηγηθεί η παραγγελία σας μέσα από το site μας, και λάβετε ενημέρωση πως είναι έτοιμη, μπορείτε να περάσετε από την έδρα μας Λυκούργου 20, Καλλιθέα, 17672, Αθήνα, για να παραλάβετε. Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας είναι Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 10:00 ως τις 18:00.

 

2. Αποστολή Εντός Αθηνών

Η αποστολή εντός Αθηνών (ευρύτερου κέντρου) για τις παραγγελίες άνω των 30 €, είναι δωρεάν και χωρίς κόστος αντικαταβολής.
Για παραγγελίες μικρότερες των 30 €, το κόστος αποστολής είναι 3,72 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

 

3. Αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω εταιρείας Courier

Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα με το πραγματικό βάρος της παραγγελίας. Κατά την διαδικασία της παραγγελίας, και πριν αυτή ολοκληρωθεί/αποσταλλεί, το κόστος εμφανίζεται στην ιστοσελίδα. Το κόστος Αντικαταβολής είναι 2,48 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Για τις υπόλοιπες μεθόδους πληρωμής δεν υπάρχει κάποια χρέωση.

 

4. Αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα με μεταφορική εταιρεία

Το κόστος των μεταφορικών με μεταφορική εταιρεία, το πληρώνει ο παραλήπτης στην μεταφορική κατά την παραλαβή. Το ενδεικτικό κόστος είναι από 3 ως 10 € ανά δέμα. Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής για τις αποστολές μέσω μεταφορικής εταιρείας. Η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί με όλους τους άλλους διαθέσιμους τρόπους που διαθέτουμε (κατάθεση, πιστωτική, paypal, κτλ).

Σημείωση: Πολλές από τις μεταφορικές εταιρείες δεν παραδίδουν στην διεύθυνση του παραλήπτη και για την παραλαβή είναι απαραίτητη η παρουσία σας στα γραφεία τους.

 

5. Αποστολή στο εξωτερικό

Η αποστολή στο εξωτερικό γίνεται με διεθνή εταιρεία Courier. Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα με το πραγματικό βάρος της παραγγελίας. Κατά την διαδικασία της παραγγελίας, και πριν αυτή ολοκληρωθεί/αποσταλλεί, το κόστος εμφανίζεται στην ιστοσελίδα. Οι χώρες στις οποίες μπορεί να γίνει αποστολή, είναι διαθέσιμες από το πεδίο Χώρα κατά την καταχώρηση της διεύθυνσης.

 

Για αποστολή σε χώρες οι οποίες δεν υπάρχουν στο εν λόγω πεδίο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ.