ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Παλαιωμένο Απόσταγμα

Τα καλύτερα ελληνικά παλαιωμένα τσίπουρα (τα λεγόμενα ‘ελληνικά malts’) στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Εξαιρετικές επιλογές μικρών και μεγάλων παραγωγών – το καθένα με τη δική του ταυτότητα. Η Greece and Grapes διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή παλαιωμένων τσίπουρων στην Ελλάδα, δοκιμάστε τα!
Παραγωγός: Βαένι
Η Μαύρη Δρυς παραμένει επί σειρά ετών σε επιλεγμένα δρύινα βαρέλια και μας προσφέρει μια πλούσια παλέτα γεύσεων, με χαρακτηριστικές αυτές της βανίλιας, του γαρύφαλλου, συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία σε ένα εκλεκτό προϊόν...
67.70€
Χωρίς ΦΠΑ:54.60€
Η αποσταγματοποιία Γάτσιος δημιουργεί ένα παλαιωμένο απόσταγμα και το ονομάζει Minte, η οποία είναι βλάχικη λέξη που σημαίνει νους, πνευματικότητα, έμπνευση, δημιουργικότητα, μνήμη, λόγος, δηλαδή όσα είναι το μυαλό (ή αλλιώς Minte). Ένα απόσταγμα το οποίο έρχεται από την ποικιλία Ντεμπίνα και παραμέ..
56.70€ 57.30€
Χωρίς ΦΠΑ:45.73€
Η οικογένεια Καρδάση δημιούργησε για την επέτειο των τριάντα χρόνων της αποσταγματοποιίας το “Distiller’s Choice 2021”, ένα απόσταγμα της εσοδείας 2017 που ωρίμασε για τρία χρόνια στα βαρέλια Νο 38 και 39, τα οποία είναι 1ης χρήσης Γαλλικά spirit 200lt και heavy toasted.Τα πρωτογενή ανθικά αρώματα τ..
114.40€
Χωρίς ΦΠΑ:92.26€
Μικρής παραγωγής τσίπουρο, με παλαίωση τριών ετών σε γαλλικά δρύινα βαρέλια από στέμφυλα Μονεμβασιάς, Ασύρτικου και Σεριφιώτικου, με σύνθετο χαρακτήρα και επικρατέστερα αρώματα εσπεριδοειδών, καραμέλας και βανίλιας. Έτος απόσταξης 2018...
26.50€
Χωρίς ΦΠΑ:21.37€
Η Lost Lake Distillery δημιουργεί το παλαιωμένο τσίπουρο Last Battle 1829. To 1829 αναφέρεται στην <<Μάχη της Πέτρας>>, την τελευταία πολεμική συμπλοκή της Ελληνικής Επανάστασης που ξεκίνησε το 1821 και που πραγματοποιήθηκε στην Βοιωτία. Το απόσταγμα παράγεται από τις ποικιλίες Ασύρτικο,..
38.90€
Χωρίς ΦΠΑ:31.37€
Καζάκης Abelon 500ml
1 - 2 Ημέρες
Ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη δημιουργεί ένα premium παλαιωμένο βιολογικό απόσταγμα σταφυλής, με πρώτη ύλη από τους ιδιόκτητους αμπελώνες του στη Χαλκιδική. Το Abelon αποστάζεται δύο φορές σε χάλκινες δεξαμενές και στη συνέχεια παλαιώνει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για κάτι περισσότερο από 4 χρόνια.&nb..
276.00€
Χωρίς ΦΠΑ:222.58€
Καζάκης Abelon 700ml Καζάκης Abelon 700ml
1 - 2 Ημέρες
Ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη δημιουργεί ένα premium παλαιωμένο βιολογικό απόσταγμα σταφυλής, με πρώτη ύλη από τους ιδιόκτητους αμπελώνες του στη Χαλκιδική. Το Abelon αποστάζεται δύο φορές σε χάλκινες δεξαμενές και στη συνέχεια παλαιώνει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για κάτι περισσότερο από 4 χρόνια.&nb..
346.50€
Χωρίς ΦΠΑ:279.44€
Το παλαιωμένο απόσταγμα Asclepius παράγεται αποκλειστικά από Μοσχάτο Αμβούργου, από αμπελώνες που δεν ξεπερνούν τα 200m υψόμετρο, στην περιοχή της Φαλώρειας του νομού Τρικάλων. Μετά την απόσταξη, μένει για 6 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές και στη συνέχεια παλαιώνει για 4 χρόνια σε νέα γαλλικά δρύινα..
72.90€ 74.40€
Χωρίς ΦΠΑ:58.79€
Παραγωγός: Oscuro Oro Distillery
H ελληνική ποικιλία Λημνιώνα συνδυάζεται αρμονικά με την γοητευτική ποικιλία Μοσχάτο. Η ζύμωση γίνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε περιβάλλον ελεγχόμενης θερμοκρασίας και αμέσως μετά το τέλος της ακολουθεί η απόσταξη, με σκοπό να διατηρηθούν όλα τα αρωματικά στοιχεία των ποικιλιών. Πραγματοποιείται ..
36.50€
Χωρίς ΦΠΑ:29.44€
Παραγωγός: Καραθάνος Θάνος
Πολλοί έχουν ακούσει για το παλαιωμένο τσίπουρο Puro, λίγοι είχαν την τύχη να το δοκιμάσουν καθότι η παραγωγή είναι ακόμα μικρή και απορροφάται κυρίως στο ξενοδοχείο του παραγωγού στην Καρδίτσα. Εξασφαλίσαμε λιγοστές φιάλες για όποιον προλάβει να αισθανθεί τα εντυπωσιακά αρώματα μελιού, ανθέων, φλού..
97.60€
Χωρίς ΦΠΑ:78.71€
Είναι η καρδιά των καλύτερων κρητικών σταφυλιών, από επιλεγμένους αμπελώνες του νησιού. Παράγεται με τη μέθοδο της ασυνεχούς απόσταξης σε χάλκινο κλασματικό άμβυκα. Παλαιωμένη τσικουδιά από καρδιά φίνου αποστάγματος, που ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια, αποκτώντας έντονο άρωμα ξηρών καρπών, αποξηραμένων ..
32.80€
Χωρίς ΦΠΑ:26.45€
Μικρής παραγωγής τσίπουρο, με παλαίωση δύο ετών σε γαλλικά δρύινα βαρέλια από στέμφυλα Μονεμβασιάς, Ασύρτικου και Σεριφιώτικου, με σύνθετο χαρακτήρα και επικρατέστερα αρώματα εσπεριδοειδών, καραμέλας και βανίλιας. Έτος απόσταξης 2018...
23.90€
Χωρίς ΦΠΑ:19.27€
Προϊόντα 1 εως 12 από 31 (3 Σελίδα/ες)