ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Κυπριακά

Είναι γεγονός ότι το Κυπριακό κρασί έχει κάνει ποιοτικά άλματα τα τελευταία χρόνια και η προσπάθεια συνεχίζεται. Αυτή η άνοδος προκάλεσε την έκπληξή μας όταν δοκιμάσαμε κάποια Κυπριακά κρασιά προκειμένου να τα εντάξουμε στη λίστα μας και είδαμε τοπικές αλλά και διεθνείς ποικιλίες με εξαιρετικά αποτελέσματα. Μας ικανοποίησε ακόμα περισσότερο όταν είδαμε ότι ένα κρασί επιλογής μας μετά από λίγο καιρό βραβεύτηκε με το πλατινένιο βραβείο στο διαγωνισμό του Decanter. Δοκιμάστε τα! Είναι κρασιά που αξίζουν την επιλογή σας!

Η Πιτσιλιά είναι μια ορεινή περιοχή με έντονη ποικιλομορφία, όπου περιβάλλεται από τέσσερα δάση: του Τροόδους στα δυτικά, του Μαχαιρά στα ανατολικά, του δάσους ”Αδελφοί” στα βόρεια και του δάσους της Λεμεσού στα νότια.Ο οινολόγος Κώστας Ντάνος επιλέγει την ποικιλία Ξυνιστέρι από υψόμετρο 1.200 μέτρω..
19.50€
Χωρίς ΦΠΑ:15.73€
Παράγεται στην περιοχή Πιτσιλιά, σε υψόμετρο που ξεκινά  από τα 800 και αγγίζει τα 1.200 μέτρα. Γοητευτικό λεμονοπράσινο χρώμα, με έντονη μύτη αρωματισμένη με νεκταρίνια, βότανα και ορυκτές, σχδόν αλμυρές νότες. Κομψό και ακριβές αλλά με αρκετή σάρκα, που του δίνει σώμα και ουσία. Ορυκτό και τρ..
9.80€
Χωρίς ΦΠΑ:7.90€
Παράγεται στην περιοχή Πιτσιλιά, σε υψόμετρο που αγγίζει τα 1.200 μέτρα. Γοητευτικό λεμονοπράσινο χρώμα, με έντονη μύτη αρωματισμένη με νεκταρίνια, βότανα και ορυκτές, σχδόν αλμυρές νότες. Κομψό και ακριβές αλλά με αρκετή σάρκα, που του δίνει σώμα και ουσία. Ορυκτό και τραγανό, με ένταση και νεύρο. ..
11.50€
Χωρίς ΦΠΑ:9.27€
Ζαμπάρτας Ξυνιστέρι 2017
-30 % Μόνο 1 Διαθέσιμο
Παράγεται στα Κρασοχώρια της Λεμεσού, από παλιά αμπέλια σε υψόμετρο 850 μέτρων. Ελκυστικό ανοιχτό λεμονί χρώμα με lime, γκρέιπφρουτ και ορυκτά αρώματα. Η μύτη ανοίγει με ροδάκινο και λίτσι. Φρουτώδες, απαλό, βοτανικό και γοητευτικό στο στόμα, με άφθονη φρεσκάδα και ορυκτότητα, μαζί με γλυκό τροπικό ..
8.90€ 12.80€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Προϊόντα 1 εως 4 από 4 (1 Σελίδα/ες)