ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Χονδρική Πώληση

Greece & Grapes - Wholesale Suppliers of Greek Wines

Ψάχνετε Ελληνικά κρασιά για το κατάστημα, το ξενοδοχείο ή το εστιατόριο σας; Βρίσκεστε στο σωστό σημείο!

 

Εμείς στη Greece and Grapes, είμαστε περήφανοι για την μεγαλύτερη ποικιλία Ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων που διαθέτουμε και τα οποία προέρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 

Online, τηλεφωνικά ή και μέσω ενός απλού email, μπορείτε να παραγγείλετε όσες φιάλες από κάθε διαφορετική ετικέτα που σας ενδιαφέρει, χωρίς περιορισμούς σε ελάχιστες ποσότητες. Με αυτόν τον τρόπο, είστε σε θέση να παρέχετε στους πελάτες σας σε μια ευρεία ποικιλία κρασιών τα οποία προέρχονται από κάθε σημείο της Ελλάδας και χωρίς να είστε αναγκασμένοι να διατηρείτε σε στοκ μεγάλες ποσότητες

 

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, είναι ευχαρίστηση μας να σας βοήθησουμε με την επιλογή των κρασιών, αλλά και να βρούμε μαζί τον πιο αποδοτικό τρόπο αποστολής τους προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε τα μεταφορικά κόστη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο 213 025 2215, καθημερινά από τις 10:00 ως τις 18:00, ή στείλτε μας ένα email στο info@greeceandgrapes.com - θα είναι χαρά μας να σας βοηθήσουμε!

 

Θέλετε να πάρετε μια ιδέα από την γκάμα των προϊόντων μας; Δείτε τα ερυθρά ή λευκά κρασιά μας, τα δικά μας Ελληνικά Fine Wines αλλά και τις διαθέσιμες ετικέτες από παλιές εσοδείες