ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Ασφάλεια Συναλλαγών

Οι παραγγελίες σας ολοκληρώνονται με την χρήση πιστωτικής κάρτας που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα ή μέσω Paypal.

 
Το υψηλό επίπεδο ασφαλείας των Υπηρεσιών της Alpha Bank (που είναι η τράπεζα που έχει αναλάβει την εκκαθάριση των καρτών) & του Paypal εξασφαλίζεται από τα κάτωθι:
 
• Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
 
• Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Τράπεζα / PayPal αποκλείουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά συστήματά της
 
• Η ιστοσελίδα της Τράπεζας ή του PayPal στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά τις εν λόγω εταιρείες
 
Ολοκληρώνοντας, οι υπηρεσίες ακολουθούν τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατές με τις προδιαγραφές VbV (Verified by Visa) για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.
 
Οι ευαίσθητες προσωπικές σας πληροφορίες (αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας και λοιπά στοιχεία αυτής) κρυπτογραφούνται έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (webservers).
 
Μια κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.
 
Ουσιαστικά, το www.greeceandgrapes.com δεν έχει καν πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αφού η πληρωμή γίνεται με ανακατεύθυνση στο ειδικά διαμορφωμένο και κρυπτογραφημένο website του τραπεζικού οργανισμού. Εμείς διατηρούμε μόνο στοιχεία δεδομένων που δεν θεωρούνται ευαίσθητα ή προσωπικά. Αυτά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σα στοιχεία επικοινωνίας, όπως είναι: το Όνομα και Επώνυμο, η Διεύθυνση και οι αριθμοί τηλεφώνων σας. Η πολιτική μας για τη χρήση αυτών περιγράφεται στην σελίδα "Προσωπικά δεδομένα". Επίσης, τα προσωπικά σας δεδομένα διασφαλίζονται με το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του www.greeceandgrapes.com.
 
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.greeceandgrapes.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη-πελάτη.  Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.
 
Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δε θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα. Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.