Πως θα παραγγείλω το δώρο που θέλω;

 

 

Επιλέξτε το δώρο που θέλετε να κάνετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ή τον συνεργάτη σας, εύκολα και γρήγορα!

 

 

Διαλέξτε κάποια από τις έτοιμες συνθέσεις μας, ή εναλλακτικά, δημιουργήστε την δική σας, επιλέγοντας το καλάθι και τα προϊόντα της αρεσκείας σας!

 

Η διαδικασία για να δημιουργήσετε το δικό σας δώρο είναι απλή:

1. Επιλέξτε το καλάθι, 
2. Επιλέξτε τα προϊόντα που θέλετε να περιέχει
και εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα!

 

 

 

Γράψτε την ευχή σας στα σχόλια της παραγγελίας

και εμείς θα τη συμπεριλάβουμε με μια όμορφη κάρτα στο δώρο σας!

Δώρο & άλλα

Δώρο & άλλα

Στείλτε τις ευχές σας με ένα καλό κρασί! Επιλέξτε από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά με πολλές έτοιμες προτάσεις σε καλάθι ή κουτί. Ψάχνετε κάτι ιδιαίτερο? Καλέστε μας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό κρασί για δώρο γάμου, επιχειρηματικά δώρα ή απλά ένα δώρο για το τραπέζι!
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Δουλουφάκης Δάφνιος Βιδιανό Κάθετη Συλλογή (Συλλεκτική κασετίνα)
RP '17
89
JR '16
16
D '16
Silver (90)

Δουλουφάκης Δάφνιος Βιδιανό Κάθετη Συλλογή (Συλλεκτική κασετίνα)

Το οινοποιείο Δουλουφάκης, μέσα από τη συλλεκτική κασετίνα με τις 4 χρονιές Δάφνιο, αναδεικνύει τη δυναμική της ποικιλίας. Κάθε φιάλη είναι διαφορετικής χρονιάς, δηλαδή Βιδιανό εσοδείας 2016, 2017, 20..

62.00€ 59.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 48.31€

The Singleton Glendullan Select House Tully (Game of Thrones Collection)

Ο Οίκος Tully έχει την έδρα του στο Riverrun και κυβερνά τα Riverlands. Η δύναμη του νερού χαρακτηρίζει τόσο τον Οίκο Tully, όσο και το The Singleton Glendullan Select, που παρασκευάζεται στις όχθες τ..

36.70€
Χωρίς ΦΠΑ: 29.60€

Κυρ-Γιάννη Cru Ράμνιστας Λίμνη-Σινιάκι-Κυκλάμινα 2011 (Κασετίνα 3 φιαλών)

Ο αμπελώνας στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη διακρίνεται για την πολυμορφία του εδάφους, τις διαφορετικές κλίσεις, τη σύσταση και τον προσανατολισμό φύτευσης των αμπελιών σε όλη την έκτασή του. Ως εκ τούτου προέκ..

119.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 95.97€

Ματάμης Rose Bubbly LED

Γοητευτικό ροδαλό χρώμα με ιώδεις ανταύγειες, ντελικάτος μοσχατίζον αρωματικός χαρακτήρας, με πινελιές από γλυκά εσπεριδοειδή, καραμελωμένα φρούτα και λευκά άνθη. Απαλός αφρισμός, με πλούσιες, λεπτές ..

12.50€
Χωρίς ΦΠΑ: 10.08€

Επιλογές Κτήμα Σκούρα - Έτοιμη σύνθεση

Πολυτελής ξύλινη κασετίνα τριών φιαλών με αξεσουάρ κρασιού και τυριού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση ή σερβίρισμα.Περιέχονται τρεις φιάλες από κρασιά του Οινοποιείου Σκούρα:Μία φιάλη Viognie..

99.70€
Χωρίς ΦΠΑ: 80.40€

Πουγκί δώρου για μία φιάλη

Υφασμάτινη συσκευασία δώρου από λινάτσα, χωρητικότητας μίας φιάλης. Το πουγκί κλείνει με κορδέλα και περιέχει μία φιάλη κρασί ή πoτό της επιλογής σας (750ml). ..

1.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 1.53€

Absolute Pleasure - Έτοιμη Σύνθεση

Μεγάλο ξύλινο καφέ μπαούλο σε καφέ χρώμα, με δυνατότητα προσθήκης προϊόντων διαφορετικών ειδών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση ή και σαν διακοσμητικό. Περιέχονται έξι φιάλε..

419.30€
Χωρίς ΦΠΑ: 338.15€

Sinnerman - Έτοιμη Σύνθεση

Μικρό ξύλινο καφέ μπαούλο σε καφέ χρώμα, με δυνατότητα προσθήκης προϊόντων διαφορετικών ειδών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση ή και ως διακοσμητικό. Περιέχονται τρεις φιάλε..

440.80€
Χωρίς ΦΠΑ: 355.48€

Spirits Walk Of Fame - Έτοιμη σύνθεση

Δερμάτινο κόκκινο καλάθι χωρητικότητας 4 φιαλών κρασιού ή διαφόρων προϊόντων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή και για αποθήκευση περιοδικών και εφημερίδωνΗ σύνθεση της φωτογραφίας αποτελείτ..

260.80€
Χωρίς ΦΠΑ: 210.32€

Ζαχαριάς Lexis - Έτοιμη σύνθεση

Δερμάτινο κόκκινο καλάθι χωρητικότητας 4 φιαλών κρασιού ή διαφόρων προϊόντων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό ή και για αποθήκευση περιοδικών και εφημερίδων.Η σύνθεση της φωτογραφίας αποτελεί..

79.80€
Χωρίς ΦΠΑ: 64.35€

Matamis Charilys Spumante με ποτήρια

Πολυτελής χάρτινη κασετίνα από το οινοποιείο Matamis Wines με δύο φιάλες και δύο ποτήρια Lehmann για να απολαύσετε πλήρως τις δυνατότητες του. Η συσκευασία περιέχει: Μία φιάλη Charilys Spuma..

49.60€
Χωρίς ΦΠΑ: 40.00€

Cognac - Έτοιμη σύνθεση

Εντυπωσιακή χάλκινη σαμπανιέρα με μεταλλικά χερούλια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση ή για διατήρηση της θερμοκρασίας του κρασιού.Η σύνθεση της φωτογραφίας αποτελείται από δύο φιάλες και μία ..

120.80€
Χωρίς ΦΠΑ: 97.42€

Highland & Speyside Satisfaction - Έτοιμη σύνθεση

Εντυπωσιακή χάλκινη σαμπανιέρα με μεταλλικά χερούλια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση ή για διατήρηση της θερμοκρασίας του κρασιού.Η σύνθεση της φωτογραφίας αποτελείται από: 1 φιάλη Glenm..

187.60€
Χωρίς ΦΠΑ: 151.29€

Βίβλινος - Έτοιμη σύνθεση

Εντυπωσιακή χάλκινη σαμπανιέρα με μεταλλικά χερούλια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση ή για διατήρηση της θερμοκρασίας του κρασιού.Η σύνθεση της φωτογραφίας αποτελείται από δύο φιάλες του οινο..

49.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 40.24€

Idylle d' Achinos Magnum - Έτοιμη σύνθεση

Χάλκινος δίσκος με δερμάτινα χερούλια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση ή σερβίρισμα.Η σύνθεση της φωτογραφίας αποτελείται από μία φιάλη 1.5L:1 φιάλη La Tour Melas Idylle d' Achinos Magnum..

59.80€
Χωρίς ΦΠΑ: 48.23€

Οινογένεσις Φεγγίτες - Έτοιμη σύνθεση

Χάλκινος δίσκος με δερμάτινα χερούλια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση ή σερβίρισμα.Η σύνθεση της φωτογραφίας αποτελείται από τρείς φιάλες του οινοποιείου Οινογένεσις:Μία φιάλη Φεγγίτες Λευκός..

59.70€
Χωρίς ΦΠΑ: 48.15€

Selection Premium Rum & Chocolate - Έτοιμη Σύνθεση

Μικρό ξύλινο καφέ μπαούλο σε καφέ χρώμα με δυνατότητα προσθήκης προϊόντων διαφορετικών ειδών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση ή και σαν διακοσμητικό. Περιέχονται τρεις φιάλε..

478.70€
Χωρίς ΦΠΑ: 386.05€

Malt 18 Ετών - Έτοιμη σύνθεση

Στρογγυλό ξύλινο καλάθι με χερούλια από σχοινί, σε ανοιχτό καφέ χρώμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται τρεις φιάλες Whiskey 18 ετών:Μία φιάλη Cardhu 18 Y..

374.40€
Χωρίς ΦΠΑ: 301.94€

Decent & All time Classic - Έτοιμη σύνθεση

Πολυτελής ορθογώνια δερμάτινη εφημεριδοθήκη με χερούλι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται τρεις φιάλες και μία χειροποίητη σοκολάτα:Μία φιάλη Johnnie Walker..

93.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 75.00€

Salty and Mineral Bite - Έτοιμη σύνθεση

Μικρό ξύλινο μπαούλο σε καφέ χρώμα με λεπτομέρεια από σχοινί, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται δύο φιάλες: Μία φιάλη Άγιος ΑύγουστοςΜία φιάλη Taliske..

89.80€
Χωρίς ΦΠΑ: 72.42€

Οινοποιείο Πετρακόπουλος - Έτοιμη σύνθεση

Μικρό ξύλινο μπαούλο σε καφέ χρώμα με λεπτομέρεια από σχοινί, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται δύο φιάλες του οινοποιείου Πετρακόπουλου: Μία φιάλη Πε..

51.50€
Χωρίς ΦΠΑ: 41.53€

Exceptional Rum and Gin - Έτοιμη σύνθεση

Μικρό υφασμάτινο καλάθι με δερμάτινες λαβές, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση.Περιέχονται δύο φιάλες και ένα μείγμα μπαχαρικών της επιλογής σας:Μία φιάλη Papa's Pilar RumΜία φιάλη Hendr..

107.70€
Χωρίς ΦΠΑ: 86.85€

Peloponnese 'Black' Grapes - Έτοιμη σύνθεση

Μικρό υφασμάτινο καλάθι με δερμάτινες λαβές, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση.Περιέχονται δύο φιάλες ερυθρό κρασί από γηγενείς ποκιλίες:Μία φιάλη Παπαϊωάννου ΜικροκλίμαΜία φιάλη Μαρκόγι..

57.70€
Χωρίς ΦΠΑ: 46.53€

Playful & Serious - Έτοιμη σύνθεση

Στρογγυλό δερμάτινο καλάθι με ύφασμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται τρεις φιάλες και ένα βαζάκι ξηρών καρπών:Μία φιάλη Belvedere VodkaΜία φιάλη Johnnie..

138.20€
Χωρίς ΦΠΑ: 111.45€

Vintage & Modern - Έτοιμη σύνθεση

Στρογγυλό δερμάτινο καλάθι με ύφασμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται τρεις φιάλες και ένα βαζάκι ξηρών καρπών:Μία φιάλη Tranquebar Colonial GinΜία φιάλη..

146.60€
Χωρίς ΦΠΑ: 118.23€

Boutique Wineries - Έτοιμη σύνθεση

Μικρό ξύλινο καφάσι, με χερούλια από σχοινί, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται δύο φιάλες λευκό κρασί από γηγενείς ποικιλίες:Μία φιάλη Οινοποιείο Άωτον Σαβ..

32.40€
Χωρίς ΦΠΑ: 26.13€

La Tour Melas Κάθετη - Έτοιμη σύνθεση

Μεγάλο ξύλινο καφάσι με χερούλια από σχοινί, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται τρεις εσοδείες του οινοποιείου La Tour Melas:Μία φιάλη La Tour Melas 2015Μία..

253.70€
Χωρίς ΦΠΑ: 204.60€

The expressions of Agave & Ms velvety Vodka - Έτοιμη σύνθεση

Μικρό ψάθινο καλάθι σε μπεζ χρώμα, με λαδί λεπτομέρεια, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση.Περιέχονται τρεις φιάλες:Μία φιάλη Montelobos Joven Mezcal Μία φιάλη Tequila Fortaleza Anej..

260.80€
Χωρίς ΦΠΑ: 210.32€