Πως θα παραγγείλω το δώρο που θέλω;

 

 

Επιλέξτε το δώρο που θέλετε να κάνετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ή τον συνεργάτη σας, εύκολα και γρήγορα!

 

 

Διαλέξτε κάποια από τις έτοιμες συνθέσεις μας, ή εναλλακτικά, δημιουργήστε την δική σας, επιλέγοντας το καλάθι και τα προϊόντα της αρεσκείας σας!

 

Η διαδικασία για να δημιουργήσετε το δικό σας δώρο είναι απλή:

1. Επιλέξτε το καλάθι, 
2. Επιλέξτε τα προϊόντα που θέλετε να περιέχει
και εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα!

 

 

 

Γράψτε την ευχή σας στα σχόλια της παραγγελίας

και εμείς θα τη συμπεριλάβουμε με μια όμορφη κάρτα στο δώρο σας!

Δώρο & άλλα

Δώρο & άλλα

Στείλτε τις ευχές σας με ένα καλό κρασί! Επιλέξτε από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά με πολλές έτοιμες προτάσεις σε καλάθι ή κουτί. Ψάχνετε κάτι ιδιαίτερο? Καλέστε μας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό κρασί για δώρο γάμου, επιχειρηματικά δώρα ή απλά ένα δώρο για το τραπέζι!
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Cognac - Έτοιμη σύνθεση Νέo

Cognac - Έτοιμη σύνθεση

Εντυπωσιακή χάλκινη σαμπανιέρα με μεταλλικά χερούλια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση ή για διατήρηση της θερμοκρασίας του κρασιού.Η σύνθεση της φωτογραφίας αποτελείται από δύο φιάλες και μία ..

120.80€
Χωρίς ΦΠΑ: 97.42€
Idylle d' Achinos Magnum - Έτοιμη σύνθεση Νέo

Idylle d' Achinos Magnum - Έτοιμη σύνθεση

Χάλκινος δίσκος με δερμάτινα χερούλια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση ή σερβίρισμα.Η σύνθεση της φωτογραφίας αποτελείται από μία φιάλη 1.5L:1 φιάλη La Tour Melas Idylle d' Achinos Magnum..

59.80€
Χωρίς ΦΠΑ: 48.23€
Οινογένεσις Φεγγίτες - Έτοιμη σύνθεση Νέo

Οινογένεσις Φεγγίτες - Έτοιμη σύνθεση

Χάλκινος δίσκος με δερμάτινα χερούλια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση ή σερβίρισμα.Η σύνθεση της φωτογραφίας αποτελείται από τρείς φιάλες του οινοποιείου Οινογένεσις:Μία φιάλη Φεγγίτες Λευκός..

59.70€
Χωρίς ΦΠΑ: 48.15€
Premium Ρούμι - Έτοιμη Σύνθεση Νέo

Premium Ρούμι - Έτοιμη Σύνθεση

Μικρό ξύλινο καφέ μπαούλο σε καφέ χρώμα με δυνατότητα προσθήκης προϊόντων διαφορετικών ειδών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση ή και σαν διακοσμητικό. Περιέχονται τρεις φιάλε..

478.70€
Χωρίς ΦΠΑ: 386.05€
18 Ετών - Έτοιμη σύνθεση Νέo

18 Ετών - Έτοιμη σύνθεση

Στρογγυλό ξύλινο καλάθι με χερούλια από σχοινί, σε ανοιχτό καφέ χρώμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται τρεις φιάλες Whiskey 18 ετών:Μία φιάλη Cardhu 18 Y..

374.40€
Χωρίς ΦΠΑ: 301.94€
Classic Bar Kit - Έτοιμη σύνθεση Νέo

Classic Bar Kit - Έτοιμη σύνθεση

Πολυτελής ορθογώνια δερμάτινη εφημεριδοθήκη με χερούλι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται τρεις φιάλες και μία χειροποίητη σοκολάτα:Μία φιάλη Johnnie Walker..

93.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 75.00€
Premium Bar Kit - Έτοιμη σύνθεση Νέo

Premium Bar Kit - Έτοιμη σύνθεση

Στρογγυλό δερμάτινο καλάθι με ύφασμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται τρεις φιάλες και ένα βαζάκι ξηρών καρπών:Μία φιάλη Belvedere VodkaΜία φιάλη Johnnie..

138.20€
Χωρίς ΦΠΑ: 111.45€
Gin και Cognac - Έτοιμη σύνθεση Νέo

Gin και Cognac - Έτοιμη σύνθεση

Στρογγυλό δερμάτινο καλάθι με ύφασμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται τρεις φιάλες και ένα βαζάκι ξηρών καρπών:Μία φιάλη Tranquebar Colonial GinΜία φιάλη..

146.60€
Χωρίς ΦΠΑ: 118.23€
Tequila και Vodka Premium - Έτοιμη σύνθεση Νέo

Tequila και Vodka Premium - Έτοιμη σύνθεση

Μικρό ψάθινο καλάθι σε μπεζ χρώμα, με λαδί λεπτομέρεια, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση.Περιέχονται τρεις φιάλες:Μία φιάλη Montelobos Joven Mezcal Μία φιάλη Tequila Fortaleza Anej..

260.80€
Χωρίς ΦΠΑ: 210.32€
Irish Whiskey - Έτοιμη σύνθεση Νέo

Irish Whiskey - Έτοιμη σύνθεση

Μικρό ψάθινο καλάθι σε μπεζ χρώμα, με λαδί λεπτομέρεια, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση.Περιέχονται τρεις φιάλες whiskey από την Ιρλανδία:Μία φιάλη Jameson Black BarrelΜία φιάλη T..

92.60€
Χωρίς ΦΠΑ: 74.68€
Άγιος Αύγουστος - Ξύλινο κουτί δώρου Νέo

Άγιος Αύγουστος - Ξύλινο κουτί δώρου

Πολυτελές χάρτινο κουτί, σε craft χρώμα.  Η σύνθεση της φωτογραφίας αποτελείται από: 1 φιάλη Άγιος Αύγουστος από το οινοποιείο Art SpaceΑν επιθυμείτε να περιλαμβάνονται άλλα προϊόντα, ε..

38.70€
Χωρίς ΦΠΑ: 31.21€
Μυστικό Μονοπάτι - Έτοιμη σύνθεση Νέo

Μυστικό Μονοπάτι - Έτοιμη σύνθεση

Δερμάτινο καφέ καλάθι πολυτελείας, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται δύο φιάλες του οινοποιείου Melmar:Μία φιάλη Μυστικό Μονοπάτι ΜαλαγουζιάΜία φιάλη Μυστι..

49.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 40.24€
Κυρ-Γιάννη - Έτοιμη σύνθεση Νέo

Κυρ-Γιάννη - Έτοιμη σύνθεση

Δερμάτινο καφέ καλάθι πολυτελείας, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται δύο φιάλες του οινοποιείου Κυρ-Γιάννη:Μία φιάλη Κυρ-Γιάννη Καλή Ρίζα Μία φιάλη Κυ..

54.30€
Χωρίς ΦΠΑ: 43.79€
Veuve Clicquot - Έτοιμη σύνθεση Νέo

Veuve Clicquot - Έτοιμη σύνθεση

Μικρή υφασμάτινη εφημεριδοθήκη σε καφέ χρώμα, με δερμάτινο χερούλι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται δύο φιάλες Σαμπάνιας από το Maison Veuve Clicquot:Μία φιά..

148.30€
Χωρίς ΦΠΑ: 119.60€
Μαυροτράγανο - Έτοιμη σύνθεση Νέo

Μαυροτράγανο - Έτοιμη σύνθεση

Μικρή υφασμάτινη εφημεριδοθήκη σε καφέ χρώμα, με δερμάτινο χερούλι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται δύο φιάλες ερυθρό κρασί από το Οινοποιείο Ντούγκου και το..

168.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 136.21€
Παπαργυρίου Ξύλινη Κασετίνα Νέo Μη διαθέσιμο

Παπαργυρίου Ξύλινη Κασετίνα

Πολυτελής ξύλινη κασετίνα που περιέχει τρεις φιάλες του Κτήματος Παπαργυρίου.Η σύνθεση αποτελείται από τα:  Le Roi des Montagnes ΑσύρτικοLe Roi des Montagnes SyrahLe Roi des Montagnes Cuvée..

86.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 70.08€
Μηλέα Γη - Έτοιμη σύνθεση Νέo

Μηλέα Γη - Έτοιμη σύνθεση

Στρογγυλό ξύλινο καλάθι με χερούλια από σχοινί, σε σκούρο καφέ χρώμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται τρεις φιάλες από το οινοποιείο Μηλέα Γη:Μία φιάλη Μ..

61.80€
Χωρίς ΦΠΑ: 49.84€
Δάφνιος - Έτοιμη σύνθεση Νέo

Δάφνιος - Έτοιμη σύνθεση

Πολυτελές χάρτινο κουτί δύο φιαλών σε craft χρώμα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση. Περιέχονται δύο φιάλες από το οινοποιείο Δουλουφάκη:Μία φιάλη Δάφνιος ΛευκόςΜία φιάλη Δάφνιος Ε..

21.80€
Χωρίς ΦΠΑ: 17.58€

Royal Lochnagar 12YO House Baratheon

Το Royal Lochnagar 12Yo είναι ένα από τα οκτώ ουίσκι εμπνευσμένα απο τη σειρά Game of Thrones.Το αποστακτήριο του Lochnagar, κοντά στο κάστρο του Balmoral έχει βασιλική καταγωγή όπως και ο οίκος Barat..

42.70€ 42.30€
Χωρίς ΦΠΑ: 34.11€

Dalwhinnie Winter's Frost House Stark

Όπως το House Stark στη σειρά Game of Thrones, το αποστακτήριο Dalwhinnie είναι ένα από τα υψηλότερα και πιο κρύα αποστακτήρια της Σκωτίας. Aυτό το single malt είναι ανοιχτό χρυσό και φωτεινό στην εμφ..

57.50€ 56.40€
Χωρίς ΦΠΑ: 45.48€

Cardhu Gold Reserve House Targaryen

Αυτό το single malt εμπνέεται από το τολμηρό πνεύμα της Deneris Targaryen από τη σειρά Game of Thrones και εξυμνεί τις τολμηρές γυναίκες. Το ίδιο φλογερό πνεύμα και η απόλυτη αποφασιστικότητα τροφοδότ..

58.10€ 56.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 45.89€

Johnnie Walker Green Label 15Yo

Ακολουθώντας την παράδοση αριστουργηματικού blending από τέσσερα σύμβολα-κλειδιά στο κόσμο των malt whiskies, των Talisker, Linkwood, Cragganmore και Caol Ila, το Johnnie Walker Green Label είναι ένα ..

43.30€ 42.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 34.60€
Κτήμα Κατσαρού Ερυθρός Magnum 2013
RP '10
92
D '10
Silver (90)

Κτήμα Κατσαρού Ερυθρός Magnum 2013

Κόκκινο βαθύ χρώμα, μύτη πυκνή με αρώματα που θυμίζουν κεράσι, μαρμελάδα βατόμουρο, καραμέλα κι έντονο ξύλο. Βελούδινο στο στόμα, ελαφρά γλυκίζον και με ωραίες, καλά δομημένες τανίνες. Μένει στο στόμα..

52.70€
Χωρίς ΦΠΑ: 42.50€

Αϊβαλής Αρμακάς 2014

 Για να κατανοήσει κάποιος τον Αρμακά χρειάζεται πρώτα να κατανοήσει τη σκέψη του Χρήστου Αϊβαλή και τη διάθεσή του να δημιουργήσει κάτι αξεπέραστο. Και σε πολλά σημεία το έχει ήδη καταφέρει. Ο Α..

124.00€ 121.50€
Χωρίς ΦΠΑ: 97.98€

Κτήμα Κατσαρού - Ξύλινη κασετίνα

Πολυτελής ξύλινη κασετίνα δύο φιαλών από το Κτήμα Κατσαρού. Περιέχονται δύο φιάλες παλαιών σοδειών του οινοποιείου:Μία φιάλη Κτήμα Κατσαρού 2007Μία φιάλη Κτήμα Κατσαρού 2011..

78.40€
Χωρίς ΦΠΑ: 63.23€

Κτήμα Αβαντίς - Έτοιμη σύνθεση

Πολυτελής ορθογώνια δερμάτινη εφημεριδοθήκη με χερούλι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση ή διακόσμηση. Περιέχονται τρεις φιάλες από το οινοποιείο Αβαντίς:Μία φιάλη Lenga ΛευκόςΜία φ..

72.50€
Χωρίς ΦΠΑ: 58.47€

Στρογγυλό ξύλινο καλάθι - Ανοιχτό καφέ

Στρογγυλό ξύλινο καλάθι με χερούλια από σχοινί σε ανοιχτό καφέ χρώμα. Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης διάφορων προϊόντων και έπειτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κασπώ, για αποθήκευση ή διακόσμηση. ..

14.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 12.02€

Στρογγυλό ξύλινο καλάθι - Σκούρο καφέ

Στρογγυλό ξύλινο καλάθι με χερούλια από σχοινί σε σκούρο καφέ χρώμα. Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης διάφορων προϊόντων και έπειτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κασπώ, για αποθήκευση ή διακόσμηση. ..

16.30€
Χωρίς ΦΠΑ: 13.15€