ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Νέα Ζηλανδία

Παραγωγός: Blank Canvas-Wines
Βρίσκεται σταθερά μεταξύ των κορυφαίων Sauvignon Blanc της Νέας Ζηλανδίας σύμφωνα με τα κορυφαία μέσα του κόσμου, όπως τα JancisRobinson.com, The Real Review, Decanter κ.α.Αυτό το single vineyard Sauvignon Blanc προέρχεται από το Dillons Point, μια από τις καλύτερες αμπελουργικές ζώνες για την π..
22.30€
Χωρίς ΦΠΑ:17.98€
Παραγωγός: Blank Canvas-Wines
Το Reed Vineyard Chardonnay συγκαταλέγεται σταθερά στα καλύτερα Chardonnay της Νέας Ζηλανδίας. Έχει ταυτόχρονα δύναμη και εκπληκτική κομψότητα ενώ υπόσχεται εξαιρετική παλαίωση στη φιάλη.Άγρια ζύμωση και παραμονή σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια 500 λίτρων για 11 μήνες χωρίς battonage, ενώ η μηλογαλακτι..
32.20€
Χωρίς ΦΠΑ:25.97€
Παραγωγός: Villa Maria Wines
Η ιστορία της Villa Maria ξεκίνησε στο Auckland και συνέχισε στο Hawke's Bay και το Marlborough, όπου μαζεύονται τα καλύτερα σταφύλια από προσεκτικά επιλεγμένες τοποθεσίες. Χάρη στην περίεργη και επίμονη φύση του ιδιοκτήτη Sir George Fistonich, η εταιρεία έχει ξεπεράσει επανειλημμένα τα όρια, καθώς ..
19.80€
Χωρίς ΦΠΑ:15.97€
Greywacke Wild Sauvignon Blanc 2020
1 - 2 Ημέρες
Παραγωγός: Greywacke Wines
Το Greywacke ιδρύθηκε το 2009 από τον Kevin Judd, επικεφαλής οινοποιό στο Cloudy Bay. Οι καρποί προέρχονται από αμπελώνες σε προνομιούχες τοποθεσίες για τη βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει το ηλιόλουστο κλίμα του Νότιου Ειρηνικού του Marlborough.To Greywacke Wild Sauvignon Blanc ζυμώνει ..
27.70€
Χωρίς ΦΠΑ:22.34€
Παραγωγός: Greywacke Wines
Το Greywacke ιδρύθηκε το 2009 από τον Kevin Judd, επικεφαλής οινοποιό στο Cloudy Bay. Οι καρποί προέρχονται από αμπελώνες σε προνομιούχες τοποθεσίες για τη βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει το ηλιόλουστο κλίμα του Νότιου Ειρηνικού του Marlborough.To Greywacke Sauvignon Blanc μάς δίνει απλ..
19.20€
Χωρίς ΦΠΑ:15.48€
Παραγωγός: Blank Canvas-Wines
Μια εναλλακτική στο κλασσικό Νεοζηλανδέζικο Sauvignon Blanc, το Abstract εστιάζει στην πολυπλοκότητα και την πλούσια υφή. Η αρωματική ένταση, το φρούτο και η απίστευτη υφή αυτού του Sauvignon Blanc αποτελούν το κρασί σήμα κατατεθέν του οινοποιείου Blank Canvas.Άγρια ζύμωση σε παλιά γαλλικά δρύινα ..
33.50€
Χωρίς ΦΠΑ:27.02€
Παραγωγός: Cloudy Bay Wines
Η ιστορία του Cloudy Bay είναι μια ιστορία οράματος, περιπέτειας και σαγηνευτικής γεύσης. Το 1983 ο David Hohnen δοκίμασε το πρώτο του Marlborough Sauvignon Blanc. Συνεπαρμένος από την έντασή του, ξεκίνησε ένα ταξίδι για να εμφιαλώσει την ουσία του Marlborough και να τη μοιραστεί με τον κόσμο. Μαζί ..
33.50€
Χωρίς ΦΠΑ:27.02€
Cloudy Bay Pinot Noir 2020
Μη διαθέσιμο
Παραγωγός: Cloudy Bay Wines
 Η ιστορία του Cloudy Bay είναι μια ιστορία οράματος, περιπέτειας και σαγηνευτικής γεύσης. Ο David Hohnen μαζί με τον οινοποιό Kevin Judd λάνσαραν το Cloudy Bay το 1985 και συνέβαλαν τα μέγιστα στο να αυξηθεί το αποτύπωμα της Νέας Ζηλανδίας στον οινικό χάρτη.Στην όψη έχουμε ένα έντονο ρουμπινί ..
43.60€
Χωρίς ΦΠΑ:35.16€
Παραγωγός: Greywacke Wines
Το Greywacke ιδρύθηκε το 2009 από τον Kevin Judd, επικεφαλής οινοποιό στο Cloudy Bay. Οι καρποί προέρχονται από αμπελώνες σε προνομιούχες τοποθεσίες για τη βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει το ηλιόλουστο κλίμα του Νότιου Ειρηνικού του Marlborough.To Greywacke Pinot Noir έχει ένα έντονο ρο..
35.80€
Χωρίς ΦΠΑ:28.87€
Παραγωγός: Greywacke Wines
Το Greywacke ιδρύθηκε το 2009 από τον Kevin Judd, επικεφαλής οινοποιό στο Cloudy Bay. Οι καρποί προέρχονται από αμπελώνες σε προνομιούχες τοποθεσίες, για τη βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει το ηλιόλουστο κλίμα του Νότιου Ειρηνικού του Marlborough.To Greywacke Riesling μάς δίνει έναν άκρω..
22.90€
Χωρίς ΦΠΑ:18.47€
Παραγωγός: Villa Maria Wines
Η ιστορία της Villa Maria ξεκίνησε στο Auckland και συνέχισε στο Hawke's Bay και το Marlborough, όπου μαζεύονται τα καλύτερα σταφύλια από προσεκτικά επιλεγμένες τοποθεσίες.Χάρη στην περίεργη και επίμονη φύση του ιδιοκτήτη, Sir George Fistonich, η εταιρεία έχει ξεπεράσει επανειλημμένα τα όρια, καθώς ..
23.50€ 24.20€
Χωρίς ΦΠΑ:18.95€
Προϊόντα 1 εως 11 από 11 (1 Σελίδα/ες)