ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Τσίπουρο χωρίς Γλυκάνισο

Online κάβα με εξαιρετικά τσίπουρα χωρίς γλυκάνισο, από εξαιρετικούς παραγωγούς της Ελλάδας στις καλύτερες τιμές. Οι ειδικοί μας, έχουν επιλέξει μία σειρά από τσίπουρα χωρίς γλυκάνισο για κάθε γευστική προτίμηση.
Το Τσίπουρο Κυρ-Γιάννη χωρίς γλυκάνισο, είναι ένα προϊόν που παράγεται από αρωματικές ποικιλίες του Αμυνταίου όπως το Sauvignon Blanc και τη Μαλαγουζιά με το Ξινόμαυρο να προστίθεται και να μας δίνει σώμα. Ένα ευχάριστο απόσταγμα που θα αναδείξει του μεζέδες της Μεσογειακής κουζίνας...
5.30€
Χωρίς ΦΠΑ:4.27€
Το τσίπουρο Γάτσιος είναι ένα προϊόν πολλαπλών αποστάξεων χωρίς γλυκάνισο, μονής ποικιλίας, από τον πυρήνα του Μοσχάτου Αμβούργου. Ένα διαυγές απόσταγμα, με πλήρη και κομψή γεύση...
13.80€
Χωρίς ΦΠΑ:11.13€
Παραγωγός: Κατώγι Αβέρωφ
Με εφαλτήριο τα βουνά της Πίνδου, η ιδέα για παραγωγή τσίπουρου στο Κατώγι Αβέρωφ προέρχεται από τον ίδιο τον Ευάγγελο Αβέρωφ. Μια ιδέα που εντάσσεται στην ευρύτερη ανάπτυξη των προϊόντων του Μετσόβου, αξιοποίησε στο έπακρο τα σταφύλια της περιοχής.Μετά την οινοποίηση των σταφυλιών για την παραγ..
14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.02€
Παραγωγός: Κατώγι Αβέρωφ
Με εφαλτήριο τα βουνά της Πίνδου, η ιδέα για παραγωγή τσίπουρου στο Κατώγι Αβέρωφ προέρχεται από τον ίδιο τον Ευάγγελο Αβέρωφ. Μια ιδέα που εντάσσεται στην ευρύτερη ανάπτυξη των προϊόντων του Μετσόβου, αξιοποίησε στο έπακρο τα σταφύλια της περιοχής.Μετά την οινοποίηση των σταφυλιών για την παραγωγή ..
14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:12.02€
Το 1958, ο Κωνσταντίνος Καρδάσης φύτεψε έναν αμπελώνα με την ποικιλία Μοσχάτο Αμβούργου (η Τυρνάβου όπως επικράτησε στην Ελλάδα).Το 2019 η οικογένεια αποφάσισε να οινοποιήσει και να αποστάξει ξεχωριστά τα χαμηλής στρεμματικής απόδοσης σταφύλια και να δημιουργήσει το Golden Harvest, ένα υψηλής ποιότη..
24.50€
Χωρίς ΦΠΑ:19.76€
Το Τσίπουρο Τυρνάβου της οικογένειας Κατσάρου είναι ένα απόσταγμα-κληρονομιά των εμπειριών τεσσάρων γενεών, που σε συνδυασμό με τις υψηλές προδιαγραφές παραγωγής που ακολουθούν, δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα μονοποικιλιακό τσίπουρο από Μοσχάτο Τυρνάβου. Στην όψη είναι κρυστάλλιν..
13.90€
Χωρίς ΦΠΑ:11.21€
Παραγωγός: Κατώγι Αβέρωφ
Με εφαλτήριο τα βουνά της Πίνδου, η ιδέα για παραγωγή τσίπουρου στο Κατώγι Αβέρωφ προέρχεται από τον ίδιο τον Ευάγγελο Αβέρωφ. Μια ιδέα που εντάσσεται στην ευρύτερη ανάπτυξη των προϊόντων του Μετσόβου, αξιοποίησε στο έπακρο τα σταφύλια της περιοχής.Μετά την οινοποίηση των σταφυλιών για την παραγωγή ..
11.60€
Χωρίς ΦΠΑ:9.35€
Το αποσταγματοποιείο Βλαδίκας δημιουργεί ένα τσίπουρο διπλής απόσταξης που αναδεικνύει με εξαιρετικό τρόπο τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας Λημνιό. Διάφανο και κρυστάλλινο, με μύτη που διακρίνονται τα αρώματα κόκκινων φρούτων και βοτάνων. Μακρά διάρκεια επίγευσης...
12.40€
Χωρίς ΦΠΑ:10.00€
Το αποσταγματοποιείο Βλαδίκας δημιουργεί ένα τσίπουρο διπλής απόσταξης που αναδεικνύει με εξαιρετικό τρόπο τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας Ασύρτικο. Διάφανο και κρυστάλλινο, με μύτη που διακρίνονται τα αρώματα εσπεριδοειδών και λευκών άνθεων. Μακρά διάρκεια επίγευσης...
12.40€
Χωρίς ΦΠΑ:10.00€
Παραγωγός: The Bartenders Gang
Το όνομα του O/PURIST προκύπτει από τον αναγραμματισμό της λέξης Tsipouro, που αποτελεί το DNA του. Αυτό είναι άλλωστε το O/PURIST. Ένα τσίπουρο επαναπροσδιορισμένο, με έντονες ρίζες στην τοπική παράδοση και ιστορία, που όμως απευθύνεται και σε ένα διεθνές κοινό. Είναι ένα τσίπουρο που εκφράζει το t..
32.70€
Χωρίς ΦΠΑ:26.37€
Παραγωγός: Ελληνικά Κελάρια
Το τσίπουρο Αλλοτινό είναι ένα απόσταγμα που παράγεται με φροντίδα από διαλεχτά σταφύλια και εκλεκτούς αμπελώνες της Θράκης. Ακολουθώντας την παράδοση, αποστάζεται δύο φορές σε χάλκινους άμβυκες. Πρόκειται για ένα πολυποικιλιακό τσίπουρο, κρυστάλλινο στην όψη, με πλούσια βελούδινη γεύση και μακρά ευ..
13.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.89€
Η οικογένεια Κατσάρου, με εμπειρία 160 ετών, ενσταλάζει ένα ντελικάτο απόσταγμα τριπλής απόσταξης, χωρίς γλυκάνισο, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια ιδιαίτερα κομψή φιάλη των 700ml. Στη μύτη μαλακό και σαγηνευτικό, στο στόμα φινετσάτο και βελούδινο, καθιστά κάθε γουλιά απολαυστική...
27.90€ 28.30€
Χωρίς ΦΠΑ:22.50€
Προϊόντα 1 εως 12 από 37 (4 Σελίδα/ες)