ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Καραθάνος Θάνος

 

Ο Θάνος Καραθάνος, αφού ολοκλήρωσε έναν μεγάλο κύκλο σπουδών και απασχολήσεων σε μεγάλες επιχειρήσεις, επέλεξε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αναδείξει την τοπική της παραγωγή. Και το κατάφερε, με τους οίνους Χίλια Κλήματα, αλλά και το εμβληματικό περιορισμένης παραγωγής απόσταγμα Puro, που θεωρείται ήδη κλασσικό.
 
Εχει μια σειρά από πτυχία, διπλώματα, μεταπτυχιακές σπουδές, ερευνητικές εργασίες και διδακτική εμπειρία πάνω στη Χημεία, στην Οινολογία, στη Διοίκηση Ποιότητας, στον Οργανοληπτικό Ελεγχο Τροφίμων, Οίνων και Αποσταγμάτων. Με επαγγελματική εμπειρία στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, αλλά και ως σύμβουλος οίνου και γαστρονομίας σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, άφησε μια επιτυχημένη καριέρα στην Αθήνα. Γύρισε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να δημιουργήσει και να αναδείξει σπάνια θεσσαλικά αγροτικά προϊόντα, ενώ συμμετέχει στη λειτουργία του οικογενειακού ξενοδοχείου Kazarma Lake Resort, στη Λίμνη Πλαστήρα.
Παραγωγός: Καραθάνος Θάνος
Πολλοί έχουν ακούσει για το παλαιωμένο τσίπουρο Puro, λίγοι είχαν την τύχη να το δοκιμάσουν καθότι η παραγωγή είναι ακόμα μικρή και απορροφάται κυρίως στο ξενοδοχείο του παραγωγού στην Καρδίτσα. Εξασφαλίσαμε λιγοστές φιάλες για όποιον προλάβει να αισθανθεί τα εντυπωσιακά αρώματα μελιού, ανθέων, φλού..
97.60€
Χωρίς ΦΠΑ:78.71€
Παραγωγός: Καραθάνος Θάνος
Πολλοί έχουν ακούσει για το παλαιωμένο τσίπουρο Puro, λίγοι είχαν την τύχη να το δοκιμάσουν καθότι η παραγωγή είναι ακόμα μικρή και απορροφάται κυρίως στο ξενοδοχείο του παραγωγού στην Καρδίτσα. Εξασφαλίσαμε λιγοστές φιάλες για όποιον προλάβει να αισθανθεί τα εντυπωσιακά αρώματα μελιού, ανθέων, φλού..
41.80€
Χωρίς ΦΠΑ:33.71€
Προϊόντα 1 εως 2 από 2 (1 Σελίδα/ες)