ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Κτήμα Στροφιλιά

Κτήμα Στροφιλιά Σπάνιες Γαίες Γαλάρι 2021
D '17
Silver (91)
Παραγωγός: Κτήμα Στροφιλιά
Η σειρά Σπάνιες Γαίες είναι η επιλογή των ανθρώπων του κτήματος Στροφιλιά, ώστε να αναδείξουν τόσο την εξαιρετική δουλειά τους πάνω σε τοπικές και διεθνείς ποικιλίες, όσο και τους επιμέρους αμπελώνες που έχουν ξεχωρίσει. Το Γαλάρι παράγεται στην Αρχαία Νεμέα και χαρακτηρίζεται από τρεις καινοτόμες α..
18.80€ 19.20€
Χωρίς ΦΠΑ:15.16€
Κτήμα Στροφιλιά Σπάνιες Γαίες Μαύρος Κώνος 2021
D '17
Silver (91)
Παραγωγός: Κτήμα Στροφιλιά
Στην όψη έχουμε ένα πορφυρό χρώμα. Στη μύτη βρίσκουμε αρώματα υψηλής έντασης, με κόκκινα φρούτα, δαμάσκηνα, βατόμουρα, με τα αρώματα βανίλιας και γαρύφαλου να ακολουθούν και νότες σοκολάτας και αρωματικών βοτάνων να συμπληρώνουν τον χαρακτήρα του. Στο στόμα είναι γεμάτο, με υψηλή οξύτητα, ισορροπημέ..
17.50€ 18.00€
Χωρίς ΦΠΑ:14.11€
Παραγωγός: Κτήμα Στροφιλιά
Η σειρά Σπάνιες Γαίες είναι η επιλογή των ανθρώπων του κτήματος Στροφιλιά, ώστε να αναδείξουν τόσο την εξαιρετική δουλειά τους πάνω σε τοπικές και διεθνείς ποικιλίες, όσο και τους επιμέρους αμπελώνες που έχουν ξεχωρίσει. Το Ταμπούρι παράγεται στην Αρχαία Νεμέα με μικρή πυκνότητα φύτευσης, διαμόρφωση..
22.50€ 22.90€
Χωρίς ΦΠΑ:18.15€
Κτήμα Στροφιλιά Διαδρομές 2022
Μόνο 1 Διαθέσιμο
Παραγωγός: Κτήμα Στροφιλιά
Στην όψη έχουμε ένα ανοιχτό λεμονί χρώμα. Στη μύτη βρίσκουμε αρώματα λευκόσαρκων φρούτων και εσπεριδοειδών, πλαισιωμένα από διακριτικές νότες λουλουδιών και βοτάνων. Στο στόμα είναι γεμάτο, με υψηλή οξύτητα, μια διακριτική λιπαρότητα και επίγευση που διαρκεί...
11.90€ 12.20€
Χωρίς ΦΠΑ:9.60€
Παραγωγός: Κτήμα Στροφιλιά
Το Σταυροδρόμι αποτελεί blend δύο βελούδινων ερυθρών ποικιλιών και αυτό που επιδιώκει το Κτήμα Στροφιλιά είναι: κρασιά με πλούσια γεύση και αρώματα, με σεβασμό στο αμπέλι, την πρώτη ύλη και το περιβάλλον. Το Σταυροδρόμι καλλιεργείται στον Ασπρόκαμπο και παλαιώνει για 8 μήνες σε μικρά γαλλικά δρύινα ..
11.50€
Χωρίς ΦΠΑ:9.27€
Προϊόντα 1 εως 5 από 5 (1 Σελίδα/ες)