ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Καρυδάς - Κτήμα

Το Κτήμα Καρυδά βρίσκεται στην Άνω Γάστρα, ένα από τα πιο γνωστά αμπελοτόπια της Νάουσας, σε υψόμετρο 205 μέτρων. Ο αμπελώνας, έκτασης 26 στρεμμάτων, εγκατεστημένος σε επικλινές έδαφος, φυτεύτηκε το 1980. Το 1994 κτίστηκε μέσα στο κτήμα οινοποιείο δυναμικότητας 15.000 φιαλών, πλήρως εξοπλισμένο και άρχισε η παραγωγή του δικού τους κρασιού. Ο Κωνσταντίνος Καρυδάς, μαζί με το γιό του Πέτρο, περιποιούνται το αμπέλι και οινοποιούν το κρασί με ιδιαίτερη προσωπική φροντίδα. Στόχος τους είναι η παραγωγή κρασιού υψηλής ποιότητας με δυνατότητα μακράς παλαίωσης. Παράγουν ένα κρασί με την ένδειξη ΟΠΑΠ Νάουσα το οποίο επίσης εξάγουν σε 4 χώρες.

Παραγωγός: Καρυδάς - Κτήμα
Η οικογένεια Καρυδά είναι υπεύθυνη για μερικές από τις πιο συγκλονιστικές Νάουσες που έχουν παραχθεί, κάνοντας πρωτίστως εξαιρετική δουλειά στα αμπέλια-κόσμημα που περιβάλλουν το οινοποιείο στη Γάστρα. Το Συλλεκτικό είναι μία σπάνια εμφιάλωση, που παντρεύει το Ξινόμαυρο με ελάχιστο Cabernet Sauvigno..
23.90€
Χωρίς ΦΠΑ:19.27€
Κτήμα Καρυδά Ξινόμαυρο 2019
RP '16
90
JR '13
16.5+
Παραγωγός: Καρυδάς - Κτήμα
Ανοιχτό ρουμπινί με χάλκινες πινελιές, μύτη ώριμη με πελτέ ντομάτας, κυδωνόπαστο, ελιά, ώριμα φρούτα του δάσους, καφέ, νότες ξύλου δρυός και καπνού. Τυπική Νάουσα, καλοδουλεμένη, με νόστιμες κι εξελίξιμες τανίνες και ωραίο όγκο στο στόμα...
21.30€ 21.70€
Χωρίς ΦΠΑ:17.18€
Προϊόντα 1 εως 2 από 2 (1 Σελίδα/ες)