ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Blended Scotch Whisky

Douglas Laing Big Peat Small Batch Scotch Whisky
Μόνο 1 Διαθέσιμο
Παραγωγός: Douglas Laing
Το Big Peat είναι ένα καπνιστό blended malt που απαρτίζεται από whiskies από το Coal Ila, το Bowmore, το Ardbeg και το Port Ellen. Ένα πολύπλοκο ουίσκι, με την τύρφη να μάς προσφέρει πλούσια καπνικά χαρακτηριστικά, μια διακριτική αλμυρή νότα να ακολουθεί και να μας οδηγεί σε ένα παρατεταμένο φαινολι..
57.70€
Χωρίς ΦΠΑ:46.53€
Monkey Shoulder Batch 27 Whiskey
1 - 2 Ημέρες
Παραγωγός: William Grant & Sons
To Monkey Shoulder Batch 27 Triple Blended είναι ένα μοναδικό, βελούδινο χαρμάνι από τον William Grant, από 3 διαφορετικά malt ουίσκι των αποστακτηρίων Glenfiddich, Balvenie και Kininvie. Ανήκει στην κατηγορία των blended malt ουίσκι και είναι κομψό, κρεμώδες και βαθιά απολαυστικό...
32.70€
Χωρίς ΦΠΑ:26.37€
Sheep Dip Blended Malt Whisky
1 - 2 Ημέρες
To σκωτσέζικο malt ουίσκι με την εκκεντρική ονομασία Sheep Dip, προέρχεται από την εποχή που οι Βρετανοί αγρότες τοποθετούσαν το σπιτικά παραγόμενο whisky σε βαρέλια με την ένδειξη “Sheep Dip” (απολυμαντικό υγρό για τα πρόβατα), προκειμένου να αποφύγουν την πληρωμή φόρων. Είναι το αποτέλεσμα της πρό..
53.46€
Χωρίς ΦΠΑ:43.11€
Παραγωγός: Pig's Nose Distillery
Το Pig’s Nose είναι ένα εξαιρετικό blended ουίσκι που δημιουργήθηκε το 1977 από τον Richard Paterson, τρίτης γενιάς Master Blender της Σκωτίας. Είναι η απόδειξη ότι ένα σκωτσέζικο blended δεν χρειάζεται να είναι πολλών ετών ούτε πολύ ακριβό για να είναι καλό. Το όνομά του έχει σκοπό να προϊδεάσει γι..
30.80€ 31.80€
Χωρίς ΦΠΑ:24.84€
Παραγωγός: William Grant & Sons
To Monkey Shoulder είναι ένα μοναδικό, βελούδινο χαρμάνι από τον William Grant, από 3 διαφορετικά malt ουίσκι των αποστακτηρίων Glenfiddich, Balvenie και Kininvie. Το συγκεκριμένο αποτελεί την smokey εκδοχή του με διακριτικές αρμονικές καπνιστές νότες...
34.70€
Χωρίς ΦΠΑ:27.98€
Dewar’s 8 Yo Caribbean Smooth Rum Cask Finish Whisky
1 - 2 Ημέρες
Παραγωγός: Dewar's Aberfeldy Distillery
Το Dewar's 8 Yo Caribbean Smooth Rum Cask Finish Blended Scotch Whisky είναι ένα συναρπαστικό νέο μείγμα και το πρώτο σε μια καινοτόμο σειρά βαρελιών από τον εμβληματικό κατασκευαστή ουίσκι. Κατασκευασμένο από blended Scotch whiskey 8 ετών - με διπλή παλαίωση που τελειώνει σε βαρέλια που προηγουμένω..
29.90€
Χωρίς ΦΠΑ:24.11€
Chivas Regal 18 Yo Blended
1 - 2 Ημέρες
Παραγωγός: Chivas Brothers Ltd Distillers
Το Chivas αποτελεί έμπνευση των James και τον John Chivas, οι οποίοι καινοτόμησαν και διακρίθηκαν στην τέχνη του whisky blending το 19ο αιώνα. Ο Master Blender του Chivas Regal διακρίνεται μέχρι και σήμερα για τη δημιουργία μοναδικών και εξαιρετικών blends που καθιστούν το Chivas Regal ένα από τα πι..
77.70€
Χωρίς ΦΠΑ:62.66€
Chivas Regal Extra Blended
1 - 2 Ημέρες
Παραγωγός: Chivas Brothers Ltd Distillers
Πρόκειται για ένα από τα νεότερα μέλη της οικογένειας, το Chivas Regal Extra, που ικανοποιεί τις επιθυμίες ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτών whisky, προσφέροντας κάτι το εξαιρετικό: βαθύ άρωμα, πλούσια φρουτώδη γεύση και άφθονη γλυκύτητα. Δημιουργείται από το συνδυασμό σπάνιων malt whiskies ..
37.30€
Χωρίς ΦΠΑ:30.08€
Προϊόντα 1 εως 8 από 8 (1 Σελίδα/ες)