ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Παλαιωμένο Τσίπουρο Σιγάλας

Παλαιωμένο Τσίπουρο Σιγάλας
Παλαιωμένο Τσίπουρο Σιγάλας

Είναι γνωστό ότι ο Πάρις Σιγάλας είναι ανήσυχος οινοποιός (και πλέον και αποσταγματοποιός) οπότε δεδομένου ότι μπήκε στο χώρο της απόσταξης ήταν αναμενόμενο ότι μετά το τσίπουρο και το απόσταγμα φραγκόσυκου, θα έκανε την εμφάνισή του και το παλαιωμένο τσίπουρο Σιγάλα. Πρόκειται για προϊόν διπλής απόσταξης από στέμφυλα Ασύρτικου και Μαυροτράγανου. Τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του τον οφείλει στο ότι η παλαίωση έχει γίνει για τουλάχιστον 2 χρόνια σε βαρέλια στα οποία προηγουμένως έχει παλαιώσει το γλυκό κρασί Vinsanto. Είμαστε σίγουροι ότι οι λάτρεις των παλαιωμένων αποσταγμάτων θα εκτιμήσουν αυτή του την ιδιαιτερότητα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
  • Απόθεμα: Μόνο 1 Διαθέσιμο
  • Κερδίζετε Σταφύλια: 8
33.60€
Χωρίς ΦΠΑ: 27.10€
Αγόρασε το με Σταφύλια: 690

Χαρακτηριστικά

Λεπτομέρειες
Κρασιά ΣαντορίνηςΠεριοχήΚρασιά Σαντορίνης
<a href='https://www.greeceandgrapes.com/variety/assyrtiko'>Ασύρτικο</a>, <a href='https://www.greeceandgrapes.com/variety/mavrotragano'>Μαυροτράγανο</a>ΠοικιλίαΑσύρτικο, Μαυροτράγανο
40%Αλκοολικός τίτλος40%
0.5Μέγεθος φιάλης (lt)0.5
Τουλάχιστον 24 μήνες σε βαρέλια VinsantoΠαλαίωση / ΩρίμασηΤουλάχιστον 24 μήνες σε βαρέλια Vinsanto
Σερβίρισμα
Ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, σκούρες σοκολάτες, ένα πούρο, ενώ πίνεται σκέτο ή αποτελεί βάση σε κοκτέιλ.ΣυνοδεύειΞηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, σκούρες σοκολάτες, ένα πούρο, ενώ πίνεται σκέτο ή αποτελεί βάση σε κοκτέιλ.
Ετικέτες: Κτήμα Σιγάλας