ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Οινοποιείο Πατερομιχελάκης

Η οικογένεια Πατερομιχελάκη ζει σε μια όμορφη και εύφορη κοιλάδα κοντά στο διάσημο χωριό Λουσακιές στην περιοχή Κισσάμου Χανίων. Σε υψόμετρο 200 μέτρων και σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από τη θάλασσα, κύρια ασχολία τους είναι η καλλιέργεια της ελιάς και των σταφυλιών.

Ένας βιολογικός αμπελώνας που καλλιεργούνται Μαυροτράγανο, Ρωμέικο, Syrah, Merlot καθώς και Μοσχάτο, Ασύρτικο και Malvasia Aromatica.

Το Μαύρο της οικογένειας Πατερομιχελάκη παράγεται από την ποικιλία Μαυροτράγανο στην Κισσάμου Χανίων.Στην όψη έχουμε ένα βαθύ πορφυρό χρώμα. Στη μύτη βρίσκουμε έντονα αρώματα όπως κόκκινα φρούτα, δαμάσκηνα, βατόμουρα, φρούτα του δάσους, με τα αρώματα μπαχαρικών να ακολουθούν και νότες κακάο να συμπλ..
22.50€ 22.90€
Χωρίς ΦΠΑ:18.15€
Το Ρω της Οικογένειας Πατερομιχελάκη παράγεται από την ποικιλία Ρωμέικο στα Δώματα Λουσακιών της Κισσάμου Χανίων, σε υψόμετρο 350 μέτρων. Στο Ρω βρίσκουμε έντονα αρώματα περγαμόντου, λεμονιού, λευκόσαρκου ροδάκινου, με νότες αμυγδάλου και ανθέων. Έχει χαρακτήρα κομψό και φρουτώδη, με τραγανή, καλά ι..
9.30€
Χωρίς ΦΠΑ:7.50€
Προϊόντα 1 εως 2 από 2 (1 Σελίδα/ες)