ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Μπουγιούρης - Κτήμα

Η αγάπη για το κρασί, η γνώση του αντικειμένου και ο σεβασμός στην παραγωγική του διαδικασία, οδήγησαν την οικογένεια του Γιώργου Μπουγιούρη στο να δημιουργήσει το Κτήμα Μπουγιούρη.

Οι πρώτες βάσεις μπήκαν το 2006, με την αμπελοκαλλιέργεια ελληνικών κυρίως, αλλά και διεθνών ποικιλιών σταφυλιών σε 25 στρέμματα, στις Πλαγιές του όρους Κιθαιρώνα στις Ερυθρές Αττικής. Σταδιακά το Κτήμα εξοπλίζεται με όλα τα απαραίτητα και σύγχρονα μέσα και το 2013 προχωρά στην πρώτη οινοποίηση.
 
Έχοντας πάντα ως γνώμονα την ποιότητα, τα κρασιά του Κτήματος Μπουγιούρη αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ποικιλιών, καθώς και της Aττικής γης.
Στην όψη έχουμε ένα έντονο ρουμπινί χρώμα. Στη μύτη συναντάμε αρώματα κόκκινου κερασιού, βατόμουρου, βύσινου, με τον μπαχαρώδη χαρακτήρα να ακολουθεί και νύξεις κακάο να ολοκληρώνουν τον χαρακτήρα του. Στο στόμα το σώμα είναι μέτριο+, με ζωηρή οξύτητα, μαλακές τανίνες και ευχάριστη επίγευση που διαρ..
16.30€
Χωρίς ΦΠΑ:13.15€
Βαθύ δαμασκηνί χρώμα, και μύτη με ώριμους χαρακτήρες όπως πελτέ ντομάτας, μελάνι, μαρμελάδα βατόμουρο και καπνό. Ένα καλοφτιαγμένο και ζωηρό  Merlot, με στρογγυλό, φρουτένιο στόμα και γλυκιά αίσθηση στην επίγευση...
7.90€
Χωρίς ΦΠΑ:6.37€
Κτήμα Μπουγιούρη Μαλαγουζιά 2022
D '16
Silver (90)
Μια μοσχατίζουσα εκδοχή της Μαλαγουζιάς, με έντονες νύξεις χαμομηλιού, ροδάκινου, γιασεμιού και αρωματικών βοτάνων. Δροσερό στόμα, ωραία οξύτητα, ντελικάτη και φρουτένια επίγευση με λάιμ και ανανά. ..
6.50€
Χωρίς ΦΠΑ:5.24€
Προϊόντα 1 εως 3 από 3 (1 Σελίδα/ες)