ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Μάναλης - Κτήμα

 

Το Οινοποιείο Μάναλη βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της Σικίνου, 2,5 χλμ. από τη Χώρα στο δρόμο προς την Επισκοπή και έχει πανοραμική θέα τα νησιά του Αιγαίου. Οι εγκαταστάσεις του Οινοποιείου, που λειτουργεί στον οικολογικό αμπελώνα μας, αποκλειστικά με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είναι επισκέψιμές από το κοινό, διαθέσιμες για ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο.
 
Στην αρχαιότητα το νησί της Σικίνου ονομαζόταν "Οινόη".  Λόγω του ότι ήταν κατάφυτο από αμπέλια, παρήγαγε εκλεκτά κρασιά. Στον αμπελώνα Μάναλη καλλιεργούμε ντόπιες Κυκλαδίτικες ποικιλίες όπως Ασύρτικο, Αϊδάνη, Μονεμβασιά, Μανδηλαριά και Μαυροτράγανο με παραδοσιακό τρόπο.  Προσπαθούμε να αναβιώσουμε το κλίμα της εποχής εκείνης που όλα ήταν φυσικά και ανόθευτα, φτιαγμένα με αγάπη και φροντίδα.
Παραγωγός: Μάναλης - Κτήμα
Στην πανέμορφη Σίκινο, στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού και σε υψόμετρο 400 μέτρων, απλώνονται οι πεζούλες (αναβαθμίδες) του οινοποιείου Μάναλη, αγναντεύοντας το Αιγαίο. Το ερυθρό κρασί του οινοποιείου δημιουργείται από τις ποικιλίες Μαυροτράγανο και Λημνιό. Στην όψη συναντάμε ένα ρουμπινί χρώμα. Σ..
14.60€
Χωρίς ΦΠΑ:11.77€
Παραγωγός: Μάναλης - Κτήμα
Στην πανέμορφη Σίκινο, στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού και σε υψόμετρο 400 μέτρων, απλώνονται οι πεζούλες (αναβαθμίδες) του οινοποιείου Μάναλη, αγναντεύοντας το Αιγαίο. Το λευκό κρασί του οινοποιείου δημιουργείται από τις ποικιλίες Ασύρτικο, Αηδάνι και Μονεμβασιά. Στην όψη συναντάμε ένα λεμονοκίτρ..
12.20€
Χωρίς ΦΠΑ:9.84€
Παραγωγός: Μάναλης - Κτήμα
Στην πανέμορφη Σίκινο, στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού και σε υψόμετρο 400 μέτρων, απλώνονται οι πεζούλες (αναβαθμίδες) του οινοποιείου Μάναλη, αγναντεύοντας το Αιγαίο. Το ροζέ κρασί του οινοποιείου δημιουργείται από τις ποικιλίες Μαυροτράγανο και Αηδάνι. Στην όψη συναντάμε ένα λαμπερό ροζέ χρώμα...
12.20€
Χωρίς ΦΠΑ:9.84€
Προϊόντα 1 εως 3 από 3 (1 Σελίδα/ες)