ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Kitrvs - Οινοποιείο

Ένα ξεχωριστό οινοποιείο από τη βόρεια Πιερία που τα κρασιά του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δημιούργησαν αίσθηση.  Οι άνθρωποί του αντλούν δύναμη από την πίστη τους στις δυνατότητες της γης και ειδικότερα της Πύδνας..  Ο ιδιόκτητος αμπελώνας είναι φυτεμένος σε πλαγιά βορειοανατολικής έκθεσης σύμφωνα με το σύγχρονο γραμμικό σύστημα και περιλαμβάνει τις λευκές ποικιλίες Μαλαγουζιά και Verdicchio, καθώς και τις ερυθρές Syrah και Aglianico.  Η διαχείριση του αμπελώνα στοχεύει στην επίτευξη της βέλτιστης ωρίμανσης των σταφυλιών, ακολουθώντας τους  κανόνες της ορθής γεωργικής πρακτικής αλλά και την παρακολούθηση κρίσιμων παραγόντων της καλλιέργειας.  Γενικά εφαρμόζεται σύστημα χαμηλής στρεμματικής απόδοσης που διατηρεί σε ισορροπία και ακμή το τοπικό φυσικό ισοζύγιο.  

Η συνολική ποιότητα που χαρακτηρίζει το οινοποιείο διακρίνεται σε όλα τα στάδια της παραγωγής και οι καταναλωτές θα την απολαύσουν καταναλώνοντας τα κρασιά του.

 

  

Παραγωγός: Kitrvs - Οινοποιείο
Η νέα ετικέτα του οινοποιείου Kitrvs ονομάζεται Estella και είναι ένα blend Syrah με Aglianico. Η ζύμωση πραγματοποιείται σε τσιμεντένιες δεξαμενές, όπου στη συνέχεια παραμένει για και παλαιώνει για 7 μήνες.Στην όψη συναντάμε ένα φωτεινό σομόν χρώμα. Στη μύτη ξεδιπλώνονται αρώματα ανθέων, πυρηνόκαρπ..
12.80€
Χωρίς ΦΠΑ:10.32€
Kitrvs Οινοποιητική Μαλαγουζιά 2021
D '16
Bronze (89)
Μη διαθέσιμο
Παραγωγός: Kitrvs - Οινοποιείο
Λαχταριστά αρώματα, αρκετά μεγάλης έντασης, όπου διακρίνουμε νότες από λίτσι, ανανά, φρέσκο βασιλικό και φρεσκοκομμένο αχλάδι, με ίχνη από γιασεμί και ξύσμα λεμονιού. Στόμα καλοδουλεμένο, γλυκόξινο και ζουμερό, με νεύρο και μεταλλικότητα. Η μεγάλη του επίγευση είναι ο καλύτερος επίλογος...
10.90€
Χωρίς ΦΠΑ:8.79€
Παραγωγός: Kitrvs - Οινοποιείο
 Το ανερχόμενο οινοποιείο Kitrvs στην Πύδνα Πιερίας, μετά την επιτυχημένη πειραματική οινοποίηση της ποικιλίας Aglianico συνεχίζει σε παρόμοιους πρωτότυπους και αντισυμβατικούς ρυθμούς. Η ποικιλία που επιλέχθηκε αυτή τη φορά είναι λευκή και δεν είναι άλλη από το πληθωρικό και εκφραστικό Verdicc..
11.00€ 12.60€
Χωρίς ΦΠΑ:8.87€
Οινοποιείο Kitrvs Syrah 2015
D '14
Silver (90)
Παραγωγός: Kitrvs - Οινοποιείο
It’s a keeper. Αυτό το κρασί με τις ρωμαλέες τανίνες του, είναι μια έξοχη επιλογή για να επενδύσουμε στο μέλλον. Παρόλο που κάποιοι θα το απολαύσουν και τώρα, το ιδανικότερο είναι να του δώσουμε μια πίστωση χρόνου της τάξης των 3, 4 ετών. Προς το παρόν η μύτη του είναι σχετικά κλειστή, όμως μπορεί κ..
15.50€
Χωρίς ΦΠΑ:12.50€
Προϊόντα 1 εως 4 από 4 (1 Σελίδα/ες)