ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Kavalan Distillery

Παραγωγός: Kavalan Distillery
Το Kavalan Vinho ωριμάζει σε χρησιμοποιημένα βαρέλια κρασιού αμερικάνικης δρυός τα οποία έχει γίνει εκ νέου κάψιμο, ενώ ξαναγεμίζονται με τρόπο που αναδεικνύει τη φρουτώδη βανίλια ενώ η αίσθηση του ξύλου εμφανίζεται σε ένα λεπτό αλλά σύνθετο φρουτώδες υπόστρωμα. Έχει βαθύ χρυσό χρώμα και σύνθετα αρώ..
219.50€
Χωρίς ΦΠΑ:177.02€
Παραγωγός: Kavalan Distillery
Ωριμάσει σε Ισπανικά κορυφαίας ποιότητας και ειδικής επιλογής βαρέλια που χρησιμοποιούνται για την ωρίμανση oloroso sherry, το Kavalan Solist Sherry εμφιαλώνεται με το χέρι στο αποστακτήριο, χωρίς χρωστικές και κρύο φιλτράρισμα. Είναι ένα φυσικό ομαλό και πλούσιο ουίσκι με ένα σύνθετο χαρακτήρα. Δια..
167.30€
Χωρίς ΦΠΑ:134.92€
Παραγωγός: Kavalan Distillery
Το Kavalan Ex Sherry Oak προέρχεται από αραίωση του Solist Sherry με ιαματικό νερό πηγής της Kavalan ώστε να φτάσει σε αλκόολ το 46%. Είναι ομαλό καθαρό, με πολλαπλά γευστικά χαρακτηριστικά αποξηραμένων φρούτων, ξηρών καρπών και μπαχαρικών με νότες αμυγδαλόψυχας και βανίλιας...
107.90€
Χωρίς ΦΠΑ:87.02€
Παραγωγός: Kavalan Distillery
Το Kavalan Classic Single Malt Whisky είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της απόλυτης ποιότητας ενός ουίσκι που το χαρακτηρίζει η ποικίλομορφία και η πολυπλοκότητα. Είναι ένα απόσταγμα φρέσκο και καθαρό, με μεταξένια απαλότητα και νότες τροπικών φρούτων με έμφαση το μάνγκο...
76.60€
Χωρίς ΦΠΑ:61.77€
Παραγωγός: Kavalan Distillery
To Kavalan Concertmaster single malt ουίσκι πρώτα ωριμάζει σε ειδικά επιλεγμένα βαρέλια Αμερικανικής δρυός και στη συνέχεια μεταφέρεται σε βαρέλια κρασιού πόρτο (μείγμα από ruby, tawny και vintage πόρτο). Η ωρίμανση στα βαρέλια πόρτο μαλακώνει τη γεύση και προσθέτει ομαλότητα στο ουίσκι. Έχει πλούσι..
67.70€ 68.40€
Χωρίς ΦΠΑ:54.60€
Προϊόντα 1 εως 5 από 5 (1 Σελίδα/ες)