ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Hernö Gin Distillery

Παραγωγός: Hernö Gin Distillery
Το Hernö είναι το πρώτο αποκλειστικό αποστακτήριο gin στη Σουηδία. Το βραβευμένο βιολογικό τζιν δημιουργείται σε σφυρήλατους χάλκινους άμβυκες Kierstin και Marit, χρησιμοποιώντας φυσικά βότανα.Ένα spirit που ωριμάσε για τρεις μήνες μαζί με ώριμα μούρα. Το Hernö Sloe Gin παρασκευάζεται και αυτό από τ..
49.50€
Χωρίς ΦΠΑ:39.92€
Παραγωγός: Hernö Gin Distillery
Το Hernö είναι το πρώτο αποκλειστικό αποστακτήριο gin στη Σουηδία. Το βραβευμένο βιολογικό τζιν δημιουργείται σε σφυρήλατους χάλκινους άμβυκες Kierstin και Marit, χρησιμοποιώντας φυσικά βότανα.Το Hernö Juniper Cask κατασκευάζεται από το ίδιο απεσταγμένο gin με το Hernö και είναι το πρώτο gin στον κό..
68.40€
Χωρίς ΦΠΑ:55.16€
Παραγωγός: Hernö Gin Distillery
Το Hernö είναι το πρώτο αποκλειστικό αποστακτήριο gin στη Σουηδία. Από σφυρήλατους χάλκινους άμβυκες Kierstin και Marit κατασκευάζουν το βραβευμένο βιολογικό τζιν από φυσικά βότανα.Το Hernö Old Tom παρασκευάζεται από το ίδιο απεσταγμένο gin όπως το Hernö Gin, αλλά με επιπλέον ποσότητα βοτάνου σπειρα..
40.70€
Χωρίς ΦΠΑ:32.82€
Παραγωγός: Hernö Gin Distillery
Το Hernö είναι το πρώτο αποκλειστικό αποστακτήριο gin στη Σουηδία. Από σφυρήλατους χάλκινους άμβυκες Kierstin και Marit κατασκευάζουν το βραβευμένο βιολογικό τζιν από φυσικά βότανα.Το Hernö βραβεύεται αρχικά στο The International Gin Masters 2013. Τα αποτελέσματα των επόμενων πιο διακεκριμένων διεθν..
39.90€
Χωρίς ΦΠΑ:32.18€
Προϊόντα 1 εως 4 από 4 (1 Σελίδα/ες)