ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Μελιτζανή - Κτήμα

Το όνομα της οικογένειας Μελιτζανή συνδέεται με το αμπέλι και το κρασί από το 1918. Σήμερα η τρίτη γενιά της οικογένειας καλλιεργεί 45 στρέμματα στη θέση Γάστρα, σε ένα χαρισματικό αμπελοτόπι της ζώνης της Νάουσας, από τα οποία στα 35 εφαρμόζεται από το 2000 βιολογική καλλιέργεια. Το οινοποιείο, κλασικό παράδειγμα οικογενειακής επιχείρησης, βρίσκεται μέσα στη Νάουσα και έχει συνολική παραγωγική δυναμικότητα 30.000 φιαλών. Ο κύριος όγκος της παραγωγής τους κατευθύνεται στην ετικέτα ΟΠΑΠ Νάουσα που κυκλοφορεί στην εσωτερική αγορά. Χαρακτηριστική είναι η σφραγίδα της προσωπικής εργασίας σε όλα τα στάδια της καλλιέργειας του αμπελιού, της παραγωγής και της διάθεσης στην αγορά.

Παραγωγός: Μελιτζανή - Κτήμα
Λαμπερό κόκκινο χρώμα με καφετιές ανταύγειες. Καπνός και δέρμα στη μύτη μπλέκονται ομοιόμορφα με το χαρακτηριστικό άρωμα ώριμης ντομάτας και τα καραμελωμένα φρούτα. Τανίνες μαλακές, με ισορροπημένη οξύτητα και μακριά, χαρακτηριστικά σωματώδη και λιπαρή επίγευση, που συνθέτουν μία τυπική, ρουστίκ Νάο..
16.70€
Χωρίς ΦΠΑ:13.47€
Παραγωγός: Μελιτζανή - Κτήμα
Μέτριο ρουμπινί χρώμα με μπορντό ανταύγειες. Εξελισσόμενο με μέτριας έντασης αρώματα βύσσινου, βιολέτας, αποξηραμένων τριαντάφυλλων, φύλλων καπνού, γαρύφαλλων και νότες ντοματόπαστας. Στόμα με ευδιάκριτη οξύτητα, μέτριο σώμα, υψηλές, λεπτόκοκκες τανίνες και έντονη παρουσία ώριμων κόκκινων φρούτων κα..
48.40€
Χωρίς ΦΠΑ:39.03€
Προϊόντα 1 εως 2 από 2 (1 Σελίδα/ες)