ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Δύο Ύψη - Κτήμα

Παραγωγός: Δύο Ύψη - Κτήμα
Το κτήμα Δύο Ύψη κυκλοφορεί τη νέα Τριλογία και την αφιερώνει στον πρώτο της δημιουργό, τον οινοποιό Χρήστο Κόκκαλη. Βαθυκόκκινο χρώμα με ανταύγειες στο χρώμα της φλούδας του κρεμμυδιού. Πυκνή και πικάντικη μύτη, ελαφρά χορτώδης και με νότες δέρματος και φρούτων. Στόμα με όγκο, θερμότητα και καλές τ..
43.70€ 44.60€
Χωρίς ΦΠΑ:35.24€
Παραγωγός: Δύο Ύψη - Κτήμα
Το Κτήμα Δύο Ύψη, μέσα από έναν ελαιώνα συνολικής έκτασης 23 στρεµµάτων, παράγει ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης, προϊόν µικρών αποδόσεων. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς πο..
7.70€
Χωρίς ΦΠΑ:6.81€
Κτήμα Δύο Ύψη Dialogos Λευκός 2021
D '19
Gold (96)
Παραγωγός: Δύο Ύψη - Κτήμα
Η πολύ επιτυχημένη συνταγή του Χρήστου Κόκκαλη, που ξεκίνησε με την ετικέτα MoVa, πλέον στα χέρια του Κτήματος Βιβλία Χώρα γίνεται Διάλογος, αλλάζοντας ταυτόχρονα και εμφάνιση. Το νεοσύστατο κτήμα Δύο Ύψη στην Ηλεία πήρε το όνομά του από την ιδιαίτερη τοπογραφία του αμπελοτοπιού του που το χαρακτηρί..
13.20€ 13.50€
Χωρίς ΦΠΑ:10.65€
Παραγωγός: Δύο Ύψη - Κτήμα
Η πολύ επιτυχημένη συνταγή του Χρήστου Κόκκαλη που ξεκίνησε με την ετικέτα MoVa, πλέον στα χέρια του Κτήματος Βιβλία Χώρα γίνεται Διάλογος, αλλάζοντας ταυτόχρονα και εμφάνιση. Το νεοσύστατο κτήμα Δύο Ύψη στην Ηλεία πήρε το όνομά του από την ιδιαίτερη τοπογραφία του αμπελοτοπιού του που το χαρακτηρίζ..
16.60€
Χωρίς ΦΠΑ:13.39€
Προϊόντα 1 εως 4 από 4 (1 Σελίδα/ες)