ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Cardhu Distillery

Το πρώτο αποστακτήριο ιδρύθηκε το 1813 στο Speyside από τον John Cumming και τη γυναίκα του, Helen, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν το κρυστάλλινο νερό των τοπικών πηγών και κριθάρι που καλλιεργούσαν οι ίδιοι, για να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο, αρωματικό single malt. Το αποστακτήριο νομιμοποιήθηκε το 1824. Η Elizabeth Cumming, η νύφη του, ανέλαβε αργότερα την επιχείρηση και κατασκεύασε ένα νέο αποστακτήριο το 1872, στο οποίο συνεχίστηκε η παραγωγή των malt ουίσκι Cardhu. Το αποστακτήριο ήταν το πρώτο που εξαγόρασε η εταιρεία John Walker and Sons το 1893 και θεωρείται το πνευματικό σπίτι του Johnnie Walker. Το Speyside θεωρείται πατρίδα του σκοτσέζικου ουίσκι και το Cardhu είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά malt της περιοχής με απίστευτο βάθος γεύσης.

Παραγωγός: Cardhu Distillery
Αυτό το single malt εμπνέεται από το τολμηρό πνεύμα της Deneris Targaryen από τη σειρά Game of Thrones και εξυμνεί τις τολμηρές γυναίκες. Το ίδιο φλογερό πνεύμα και η απόλυτη αποφασιστικότητα τροφοδότησαν την Helen Kumming και την νύφη της Elizabeth, καθώς δημιούργησαν το Cardhu Distillery στον σχεδ..
64.20€
Χωρίς ΦΠΑ:51.77€
Παραγωγός: Cardhu Distillery
Το Cardhu Amber Rock Single Malt Scotch Whisky ωριμάζει διπλά σε καπνισμένα βαρέλια από αμερικανική δρυ, αποκτώντας πλούσιο σώμα με νότες βανίλιας, εσπεριδοειδών και δρυός. Γλυκιά, γεμάτη και ζωηρή μύτη με φρέσκα αχλάδια και νότες από λίτσι, να χορεύουν πάνω από βουτυρένια γλυκίσματα. Το όνομά του ε..
43.30€
Χωρίς ΦΠΑ:34.92€
Παραγωγός: Cardhu Distillery
Τις ξεχωριστές νότες μελιού στη μύτη με τα καθαρά, έντονα ίχνη σιτηρών διαδέχονται πλούσιες νότες βύνης. Ακολουθούν εξωτικά φρούτα, μάνγκο και ακτινίδιο. Στο βάθος υπάρχουν ίχνη γρασιδιού και μια ελαφριά νότα τύρφης. Οι πρώτες γουλιές κατακλύζουν το στόμα με ένα κύμα ώριμης βύνης που αναδίδει πικάντ..
38.90€
Χωρίς ΦΠΑ:31.37€
Παραγωγός: Cardhu Distillery
Με ήρεμη αυτοπεποίθηση και μεγάλη παλαίωση, αυτό το ουίσκι ξεκινά αργά με πραγματική χάρη, για να αποκαλύψει μια θαυμάσια δομή που κερδίζει τους γνώστες: έχει πλούσιο σώμα, χωρίς όμως να χάνει τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του Cardhu. Είναι ευχάριστα γλυκό με πλούσιες γεύσεις φρούτων και σοκολάτας και ..
101.40€
Χωρίς ΦΠΑ:81.77€
Προϊόντα 1 εως 4 από 4 (1 Σελίδα/ες)