ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Blog - Γιάννης Καρακάσης MW RSS Feed

12 Oct 50GGW: Ανακοινώθηκαν!
John 0 780
 Βρείτε τα αποτελέσματα εδώ    ..
02 Sep Οδηγός Απόλαυσης του Κρασιού: Πορτοκαλί Κρασιά, του Γιάννη Καρακάση MW
Yiannis Karakasis MW 0 1221
Οδηγός Απόλαυσης του Κρασιού: Πορτοκαλί Κρασιά Του Γιάννη Καρακάση MW   Συνεχίζουμε τον Οδηγό Απόλαυσης που ξεκινήσαμε τους προηγούμενους μήνες με ένα νέο στυλ κρασιού ή, για να το θέσω πιο σωστά, με ένα από τα πιο παλιά στυλ κρασιού που έκαν..
28 Jul Santorini Wine Report: Earth, Wind & Fire
Greece and Grapes 0 1213
Santorini Wine Report: Earth, Wind & Fire Nέο ebook για τη Σαντορίνη από τον Master of Wine Γιάννη Καρακάση    Αγαπητοί φίλοι, Στην καρδιά ενός παράξενου καλοκαιριού ο οινικός μας σύμβουλος Γιάννης Καρακάσης MW, μας επεφύλαξε μία όμο..
06 Jul Οδηγός απόλαυσης κρασιού: Επιλέγοντας τις «σωστές» φιάλες, του Γιάννη Καρακάση MW
Yiannis Karakasis MW 0 1740
Οδηγός Απόλαυσης Κρασιού: Επιλέγοντας τις «σωστές» φιάλες Του Γιάννη Καρακάση MW   Συνεχίζοντας τον Οδηγό Απόλαυσης, με πάντα πρακτικά θέματα γύρω από την απόλαυση του κρασιού, σκέφτηκα να καταπιαστώ με ένα θέμα που αρχικά ακούγεται αρκετά απ..
28 May Οδηγός απόλαυσης κρασιού: Κρασί το καλοκαίρι, του Γιάννη Καρακάση MW
Yiannis Karakasis MW 0 2367
 Οδηγός Απόλαυσης του κρασιού: Κρασί το καλοκαίρι του Γιάννη Καρακάση MW   Συνεχίζουμε τον Οδηγό Απόλαυσης που ξεκινήσαμε τον προηγούμενο μήνα, συζητώντας τους περιβόητους συνδυασμούς φαγητού και κρασιού, με ένα νέο θέμα που είναι στην καρδιά..
27 Apr Οδηγός Απόλαυσης του κρασιού: Συνδυάζοντας το κρασί με φαγητό
Yiannis Karakasis MW 0 2528
Οδηγός Απόλαυσης του κρασιού: Συνδυάζοντας το κρασί με φαγητό από τον Γιάννη Καρακάση MW    Ένα από τα πιο περίεργα χαρακτηριστικά της οινικής βιομηχανίας είναι η δυσκολία της να μιλήσει απλά και κατανοητά. Αντίθετα, υπάρχει πολύ μεγάλη προ..
Προϊόντα 1 εως 6 από 17 (3 Σελίδα/ες)