ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Roussanne

Roussanne
Χρώμα: Λευκό
Τύποι κρασιών: Λευκά
Κατηγορίες: Επιτραπέζια

Περιγραφή: Το Roussanne στη χώρα μας βρήκε πρόσφορο έδαφος στα Χανιά και στη Νεμέα, όπου καλλιεργείται με περισσή φροντίδα και σπουδαία αποτελέσματα από την Οινοποιία Μανουσάκη και το Κτήμα Παπαϊωάννου. Πρόκειται για μια λευκή ποικιλία με προέλευση την περιοχή του Ροδανού στη Γαλλία, η οποία δίνει κρασιά με αρώματα από τσάι, αχλάδι και μέλι, με πλούτο κι αρκετά καλή οξύτητα.

Τυπικά χαρακτηριστικά κρασιών: Αρωματικά και όξινα
Ζωηρό βυσσινί χρώμα, με διαύγεια και μύτη με χαρακτήρα κι ένταση, που απαρτίζεται από νότες μαρμελάδας μαύρων φρούτων, μπαχαρικών, δέρματος και βοτάνων. Στόμα όπου η αλληλουχία των αρωμάτων εξελίσσεται με ένταση, χαρακτηριστική οξύτητα, όγκος και μαλακωμένες τανίνες. Μοναδική φιάλη magnum σε περιορι..
54.30€
Άνευ ΦΠΑ:43.79€
Το οινοποιείο Μηλιαράκης ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '30 να οινοποιεί τοπικές ποικιλίες, στα Πεζά της Κρήτης. Από τα πιο σημαντικά οινοποιεία πλέον του κρητικού αμπελώνα, δουλεύει με προσήλωση τόσο με τις κρητικές όσο και με τις διεθνείς ποικιλίες, αναδεικνύοντας το κρασί του νησιού. ..
10.50€ 12.30€
Άνευ ΦΠΑ:8.47€
Ζωηρό βυσσινί χρώμα, με διαύγεια και μύτη με χαρακτήρα κι ένταση, που απαρτίζεται από νότες μαρμελάδας μαύρων φρούτων, μπαχαρικών, δέρματος και βοτάνων. Στόμα όπου η αλληλουχία των αρωμάτων εξελίσσεται με ένταση, χαρακτηριστική οξύτητα, όγκος και μαλακωμένες τανίνες...
24.90€ 25.70€
Άνευ ΦΠΑ:20.08€
Χρυσό λαμπερό χρώμα, περίπλοκος αρωματικός χαρακτήρας με έντονη την παρουσία εσπεριδοειδών, μαρμελάδας βερίκοκου, μέλι, αρωματικά βότανα, φουντούκι και βανίλια. Στόμα πλούσιο και λιπαρό με ιδιαίτερη προσωπικότητα και ορυκτώδεις νότες. Επίγευση μεγάλη με αρώματα φρέσκων φρούτων κι ανθέων...
31.30€ 32.20€
Άνευ ΦΠΑ:25.24€
Προϊόντα 1 εως 4 από 4 (1 Σελίδα/ες)