ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Κοτσιφάλι

Κοτσιφάλι
Χρώμα: Ερυθρό
Τύποι κρασιών: Ερυθρά, Ροζέ, Γλυκά
Κατηγορίες: ΠΟΠ Πεζά, ΠΟΠ Αρχάνες

Περιγραφή: Το Κοτσιφάλι συνοινοποιείται συνήθως μαζί με τη Μανδηλαριά, κι αυτό συμβαίνει λόγο της έλλειψης σταθερότητας στο χρώμα του. Έτσι αυτή η ποικιλία που καλλιεργείται ευρέως στη Κρήτη, δίνει ΠΟΠ οίνους από χαρμάνι των δυο ποικιλιών. Μονοποικιλιακές οινοποιήσεις του θα βρούμε λίγες. Σε αυτές τις περιπτώσεις εκφράζεται με διάφανο, κεραμιδί/κόκκινο χρώμα, μύτη με φρέσκα αρώματα κόκκινων φρούτων, όπως κεράσι και δαμάσκηνο, στόμα μεσαίου όγκου, με καλές οξύτητες, και με δυνατότητες μικρής παλαίωσης.

Τυπικά χαρακτηριστικά κρασιών: Φρουτώδες και με οξύτητα
Μία από τις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού εμφιαλώσεις ξηρού Λιάτικου, από το πολύ καλό κρητικό οινοποιείο Ιδαία Γη. Απαλό ρουμπινί χρώμα. Μύτη κυρίως μπαχαρένια, με κανέλα και μοσχοκάρυδο μαζί με αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων. Το βαρέλι είναι ωραία δεμένο.  Στόμα γεμάτο και πληθωρικό με ή..
15.30€ 16.10€
Άνευ ΦΠΑ:12.34€
Τα βιολογικά κρασιά του κτήματος Ζαχαριουδάκη έχουν κλέψει τις εντυπώσεις καθότι δείχνουν να εκφράζουν με άριστο τρόπο το terroir της Κρήτης, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόσο στις λευκές όσο και στις ερυθρές οινοποιήσεις.Καθαρό βαθύ πορφυρό χρώμα. Αρώματα μαύρων ώριμων φρούτων όπω..
12.90€ 13.30€
Άνευ ΦΠΑ:10.40€
Έντονα ερυθρό με κόκκινο-κεραμιδί ανταύγειες. Μύτη με έμφαση στη βανίλια και στο κεράσι. Στόμα φρουτώδες με παρουσία φρούτων του δάσους και χαρακτηριστική οξύτητα. Τανίνες μαλακές, καλά δουλεμένες με ωραία δροσερή επίγευση...
10.50€ 11.00€
Άνευ ΦΠΑ:8.47€
Ένα κρασί με όμορφο ρουμπινί χρώμα. Χαρακτηρίζεται από αρώματα κόκκινων φρούτων, μπαχαρικών, με κομψές νότες δέρματος να ακολουθούν. Στο στόμα είναι ισορροπημένο, μέτριου σώματος, με ευχάριστη οξύτητα και ένα καλής διάρκειας ευχάριστο τελείωμα...
5.60€ 5.70€
Άνευ ΦΠΑ:4.52€
Τα βιολογικά κρασιά του κτήματος Ζαχαριουδάκη έχουν κλέψει τις εντυπώσεις, καθώς δείχνουν να εκφράζουν με άριστο τρόπο το terroir της Κρήτης, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόσο στις λευκές όσο και στις ερυθρές οινοποιήσεις.Ζωηρό πορφυρό χρώμα και αρώματα κόκκινων φρούτων που συνδυάζ..
18.70€
Άνευ ΦΠΑ:15.08€
Τα βιολογικά κρασιά του κτήματος Ζαχαριουδάκη έχουν κλέψει τις εντυπώσεις καθότι δείχνουν να εκφράζουν με άριστο τρόπο το terroir της Κρήτης, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόσο στις λευκές όσο και στις ερυθρές οινοποιήσεις.Βαθύ ρουμπινί χρώμα που μαγνητίζει. Η μύτη έχει αρώματα ώριμ..
10.90€ 11.20€
Άνευ ΦΠΑ:8.79€
Η νέα ετικέτα από την Ιδαία είναι ένα μονοποικιλιακό Κοτσιφάλι, από ξηρικό αμπελώνα χαμηλής στρεμματικής απόδοσης στην περιοχή Βενεράτο, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ισορροπημένα φρουτώδη αρώματα στη μύτη, με μικρά κόκκινα φρούτα, φράουλα και βατόμουρο. Στρογγυλεμένο, ευχάριστο τελικό αποτέλεσμα και μακ..
9.70€
Άνευ ΦΠΑ:7.82€
Κλασσικό κόκκινο χρώμα με αρώματα μπαχαρικών και κόκκινων φρούτων. Στόμα απαλό με πικάντικη επίγευση. ..
6.60€
Άνευ ΦΠΑ:5.32€
Ροζ απαλό χρώμα με μωβ ανταύγειες, μύτη μέτριας έντασης, καραμελένια, με αρώματα που παραπέμπουν σε γλυκό βύσσινο, κεράσι και τσιχλόφουσκα. Στόμα καλού όγκου, δροσερό κι αρμονικό. Επίγευση με γλύκα και bitter αίσθηση στο φινίρισμα...
5.60€
Άνευ ΦΠΑ:4.52€
Προϊόντα 1 εως 9 από 9 (1 Σελίδα/ες)