ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Gewurztraminer

Gewurztraminer
Χρώμα: Ρόδινο
Τύποι κρασιών: Λευκά, Επιδόρπια
Κατηγορίες: Επιτραπέζια

Περιγραφή: Γαλλικής προέλευσης ποικιλία που καλλιεργείται σε μικρές εκτάσεις στη χώρα μας. Είναι διάσημη για τα έντονα αρωματικά κρασιά με χαρακτήρες τριαντάφυλλου, εσπεριδοειδών και κίτρινων φρούτων, τα οποία χαρακτηρίζονται επίσης από έντονο αλκοολικό βαθμό και σχετικά μικρή οξύτητα.

Τυπικά χαρακτηριστικά κρασιών: Αρωματικά
Ο Στέφανος Πετρίδης φύτευσε και καλλιεργεί από το 2010 5,7 στρέμματα Gewürztraminer στις Πέτρες του Αμυνταίου, μια από τις ψυχρότερες οινοπαραγωγικές ζώνες της Ελλάδας με αργιλοπιλώδη εδάφη. Ο αμπελώνας βρίσκεται σε υψόμετρο 600 μέτρων με βορειοδυτικό και νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Το κρασί παρα..
14.90€
Άνευ ΦΠΑ:12.02€
Ανοιχτό, λαμπερό κίτρινο χρώμα, ζωηρός αρωματικός χαρακτήρας που συντίθεται από εξωτικά φρούτα, άνθη ακακίας, ροδάκινο και μέντα, σε φόντο εσπεριδοειδών. Στόμα μεσαίου όγκου, με αρκετά καλή οξύτητα και ευχάριστη, φρουτένια επίγευση...
15.60€ 16.10€
Άνευ ΦΠΑ:12.58€
Στην όψη έχουμε ένα φωτεινό σομόν χρώμα. Στη μύτη βρίσκουμε αρώματα τριαντάφυλλου που υποστηρίζονται από λεπτές νότες φράουλας και κερασιού. Στο στόμα είναι μετρίου σώματος, με ζωηρή οξύτητα και ένα παρατεταμένο απολαυστικό τελείωμα...
7.40€
Άνευ ΦΠΑ:5.97€
Το πολυαναμενόμεο κρασί του Κώστα Λαλίκου είναι επιτέλους κοντά μας, διαφοροποιώντας τον ημίξηρο χαρακτήρα του παλαιού Circus σε ένα ξηρό Gewurztraminer. Η πρώτη του κυκλοφορία έχει την τυπικότητα της ποικιλίας και δίνει υποσχέσεις για εξέλιξη σε βάθος χρόνου. Απαλό κίτρινο χρώμα με πολύπλοκα αρώματ..
14.90€
Άνευ ΦΠΑ:12.02€
Στην όψη έχουμε ένα λαμπερό λεμονί χρώμα. Στην μύτη βρίσκουμε έντονα αρώματα τροπικών φρούτων, τριαντάφυλλου, περγαμόντου, με νότες βοτάνων και λευκού πιπεριού να ακολουθούν. Στο στόμα είναι μέτριου+ σώματος, με μια όμορφη λιπαρότητα που συνυπάρχει εξαιρετικά με την τραγανή οξύτητα και μας οδηγεί σε..
14.90€ 15.20€
Άνευ ΦΠΑ:12.02€
Η νέα ροζέ κυκλοφορία του Κτήματος Αβαντίς έρχεται να τοποθετηθεί στυλιστικά ανάμεσα στο κλασικό ροζέ Αβαντίς και στο Πλαγιές Γερακιών, με ένα σχεδόν αισθησιακό χαρμάνι της Μαυροκουντούρας και του αρωματικού Gewurztraminer.  Η Μαυροκουντούρα είναι μία παραλλαγή (κλώνος) της αιγαιοπελαγίτικ..
13.50€
Άνευ ΦΠΑ:10.89€
Λευκοκίτρινο απαλό χρώμα, με αρώματα τροπικών φρούτων, ντομάτας, εσπεριδοειδών, φύλλων ελιάς και τριαντάφυλλου. Χαρακτηριστική οξύτητα που δροσίζει τον ουρανίσκο και τονίζει το φρουτώδες περιεχόμενο του, όπως επίσης και μια μεγάλη, νόστιμη, λεμονάτη επίγευση...
15.80€ 16.10€
Άνευ ΦΠΑ:12.74€
Στην όψη έχουμε ένα λεμονί χρώμα. Στη μύτη βρίσκουμε αρώματα από τροπικά φρούτα, άνθη, εσπεριδοειδών, με νότες από μπαχαρικών να ακολουθούν. Στο στόμα το σώμα είναι μέτριου+ όγκου, με καλή οξύτητα που μας οδηγεί σε μια επίγευση καλής διάρκειας...
13.20€ 13.60€
Άνευ ΦΠΑ:10.65€
To κτήμα Μιχαηλίδη χρησιμοποιεί τις ποικιλίες Ασύρτικο και Gewurztraminer που προέρχονται από το ορεινό αμπελοτόπι Λαγότοπος, σε υψόμετρο 220 μέτρων, και δημιουργεί ένα γαστρονομικό κρασί. Στην όψη συναντάμε ένα χρυσοκίτρινο χρώμα. Στα αρωματικά χαρακτηριστικά βρίσκουμε τριαντάφυλλο, τροπικά φρούτα,..
40.30€ 41.50€
Άνευ ΦΠΑ:32.50€
Προϊόντα 1 εως 9 από 9 (1 Σελίδα/ες)