Οινοποιείο Διαμαντή

Το παραδοσιακό πετρόχτιστο οινοποιείο Διαμαντή βρίσκεται στην περιοχή Γεράνεισ, στην αρχή της Σιάτιστας, μέσα στα στενά σοκάκια της πόλης. Ο σύγχρονος εξοπλισμός του εξασφαλίζει την ποιότητα των κρασιών και η δυναμικότητά του καλύπτει την παραγωγή των ιδιόκτητων αμπελώνων του, καθώς και μερικών συνεργαζόμενων παραγωγών της περιοχής. Τα σταφύλια προέρχονται αποκλειστικά από τη Σιάτιστα και δίνουν τον αληθι8νό αμπελουργικό χαρακτήρα της περιοχής.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Διαμαντής Ξινόμαυρο-Μοσχόμαυρο 2016 -12%

Διαμαντής Ξινόμαυρο-Μοσχόμαυρο 2016

Γοητευτικό αρωματικό μπουκέτο κόκκινων αλλά και μαύρων φρούτων, όπως η άγρια φράουλα, και αρκετές νότες βοτανικότητας. Ισορροπημένη οξύτητα με μεσαίο σώμα, που αφήνει μια μεταλλική επίγευση. Είναι ένα..

8.40€ 7.40€ Άνευ ΦΠΑ: 5.97€

Διαμαντής Ξινόμαυρο 2015

Κόκκινα και μαύρα φρούτα στα καλύτερά τους, με ένα βαρέλι τόσο καλά χωνεμένο, που δεν κουράζει με το ξύλο του και τις νότες βανίλιας. Μέτριο σώμα και μέτριες, στρογγυλεμένς τανίνες, που δεν σε μουδιάζ..

16.90€ 16.60€ Άνευ ΦΠΑ: 13.39€

Διαμαντής Λιαστός 2008

Βαθύ κεραμιδί με αρώματα καραμέλας, μαρμελάδας από φρούτα του δάσους και φυτικότητας, που του προσδίδει έναν πιο φρέσκο χαρακτήρα. Στο στόμα υπάρχει πολύ ισορροπημένη οξύτητα, που δένει αρμονικά με το..

44.80€ 42.80€ Άνευ ΦΠΑ: 34.52€

Διαμαντής Μοσχόμαυρο 2017

Ρουμπινί χρώμα που κυριολεκτικά μαγνητίζει το βλέμμα. Μύτη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια έκπληξη μέσα στο ποτήρι. Είναι από αυτά τα μπουκέτα αρωμάτων που κλείνεις τα μάτια και απολαμβάνεις. ..

10.90€ Άνευ ΦΠΑ: 8.79€