Κρασιά Ζαμπάρτας

Το οινοποιείο Zambartas ιδρύθηκε από τον Άκη Ζαμπάρτα το 2006. Έπειτα από χρόνια στις επιχειρήσεις του κρασιού ως Επικεφαλής Οινοποιός και Διευθύνων Σύμβουλος σε έναν από τους μεγαλύτερους οινοπαραγωγούς της Κύπρου, αποφάσισε να ακολουθήσει το ονειρό του και να ιδρύσει το δικό του οινοποιείο-μπουτίκ. Το καθοριστικό σημείο ήταν όταν ο γιος του Μάρκος Ζαμπάρτας αποφάσισε να παρατήσει τον εταιρικό κόσμο και να πάει στην Αυστραλία για να γίνει οινοποιός. Η φιλοσοφία τους γύρω από την οινοποίηση έχει να κάνει με τη δημιουργία του καλύτερου δυνατού κρασιού με μιαπραγματική αίσθηση του τόπου. Οι ποικιλίες Semillon, Λευκάδα και Μαραθεύτικο φυτεύτηκαν, οι οποίες εξελίχθηκαν από ταπεινά μοσχεύματα σε φυτά με φρουτώδη παραγωγή. Απέκτησαν επίσης παλιούς αμπελώνες με Ξυνιστέρι και Μαύρο.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Ζαμπάρτας Semillon-Sauvignon Blanc 2016 -13%

Ζαμπάρτας Semillon-Sauvignon Blanc 2016

Ένα παράδειγμα Κυπριακού κρασιού που δείχνει τον εξαιρετικό χειρισμό διεθνών ποικιλιών. Ο συνδυασμός Sauvignon Blanc και Semillon, δημιουργούν ένα πολυδιάστατο αρωματικό μπουκέτο με αρώματα πυρηνόκαρπ..

17.90€ 15.50€Άνευ ΦΠΑ: 12.50€

Ζαμπάρτας Ξυνιστέρι 2017 -22%

Ζαμπάρτας Ξυνιστέρι 2017

Παράγεται στα Κρασοχώρια της Λεμεσού, από παλιά αμπέλια σε υψόμετρο 850 μέτρων. Ελκυστικό ανοιχτό λεμονί χρώμα με lime, γκρέιπφρουτ και ορυκτά αρώματα. Η μύτη ανοίγει με ροδάκινο και λίτσι. Φρουτώδες,..

12.80€ 10.00€Άνευ ΦΠΑ: 8.06€