ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Blog για τα Ελληνικά Κρασιά - ελληνικό κρασί RSS Feed

21 Σεπ Αφρώδη: Κρασιά γιορτής ή όχι μόνο; | Σταύρος Μουστάκας-Οκταποδάς DipWSET
Greece and Grapes 0 429
Εικόνες χαράς, γιορτής και επιβράβευσης κατορθωμάτων! Κι όμως. Αυτή είναι η πρώτη εικόνα που το μάρκετινγκ μάς έχει περάσει για τα αφρώδη κρασιά. Είναι όμως έτσι; Ή δικαιούνται να καυχιούνται για πολύπλοκα και μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως και για υπ..
26 Φεβ Γνωρίζοντας τα Φυσικά Κρασιά: 10 μοναδικές επιλογές από όλη την Ελλάδα
admin 0 8579
Τα "Φυσικά Κρασιά" αποτελούν την πιο σημαντική αναδυόμενη τάση των τελευταίων ετών στο κρασί, με κάποιους να τη βλέπουν ως εξέλιξη και άλλους όμως ως οπισθοχώρηση. Ακολουθώντας αυτή την τάση, όλο και περισσότεροι Έλληνες παραγωγοί εντάσσουν ένα "φυσι..
28 Μαϊ Οδηγός απόλαυσης κρασιού: Κρασί το καλοκαίρι, του Γιάννη Καρακάση MW
karakasis.mw 0 3818
 Οδηγός Απόλαυσης του κρασιού: Κρασί το καλοκαίρι του Γιάννη Καρακάση MW   Συνεχίζουμε τον Οδηγό Απόλαυσης που ξεκινήσαμε τον προηγούμενο μήνα, συζητώντας τους περιβόητους συνδυασμούς φαγητού και κρασιού, με ένα νέο θέμα που είναι στην καρδιά..
17 Ιαν Κτήμα Τσέλεπου: Δύο εκπληκτικές χρονιές από τη Σαντορίνη & το νέο Νυχτέρι!
admin 0 4429
Κτήμα Τσέλεπου Δύο εκπληκτικές χρονιές από τη Σαντορίνη & το νέο Νυχτέρι!     Δεν είναι μυστικό ότι η Σαντορίνη είναι το πιο ακριβοθώρητο πετράδι του ελληνικού κρασιού, παράγοντας κρασιά που διακρίνονται για την αλμυρή τους γεύση, την υψηλή..
15 Οκτ Οι Master of Wine στην Ελλάδα, οι πρώτες εντυπώσεις
karakasis.mw 0 4930
  Με πολύ νωπές τις εικόνες από την πρόσφατη επίσκεψη των Masters of Wine στην Ελλάδα που ολοκληρώθηκε ακριβώς στις 6 Οκτωβρίου, πιάνω δουλειά να καταγράψω τις πρώτες μου εντυπώσεις. Καταρχάς, αξίζει να αναφερθώ στη σημασία της επίσκεψης. Είναι η..
12 Ιουν Τα βραβευμένα Χρυσά Βραβεία του Decanter | Διαθέσιμα από την Greece and Grapes!
admin 0 7509
Τα βραβευμένα Χρυσά Βραβεία του Decanter  Διαθέσιμα από την Greece and Grapes!    Η φετινή συγκομιδή βραβείων στα Decanter Awards για τα ελληνικά κρασιά ήταν απολύτως εντυπωσιακή, περιλαμβάνοντας 1 Platinum-Best in Show, 1 Platinum και 12 Χρυσά..
15 Μαϊ DRINK PINK | Τα αγαπημένα ροζέ του καλοκαιριού!
admin 0 5716
• DRINK PINK • Τα αγαπημένα ροζέ του καλοκαιριού  Τα ελληνικά ροζέ έχουν, δίχως αμφιβολία, μπει γερά στο ροζέ παιχνίδι και πλέον δεν θεωρούνται τόσο πολύ εποχικό είδος. Η κατηγορία κυριολεκτικά ανθίζει, με κάποιους παραγωγούς να μας προσφέρ..
08 Μαϊ Τρία μεγάλα κρασιά από το Κτήμα Γαία
admin 0 6391
Τρία μεγάλα κρασιά από το Κτήμα Γαία  Πιο καπνιστά αρωματικά συγκριτικά με τον κλασικό Θαλασσίτη του Κτήματος αλλά με την ίδια φλόγα του Ασύρτικου να καίει, οι φανταστικές βαρελάτες εκδοχές του Wild Ferment και του Θαλασσίτη Oak αποτελούν πλήρεις..
17 Απρ Οι κορυφαίες -κλασικές αλλά και πιο περιπετειώδεις- επιλογές για το Πάσχα, από τον Γιάννη Καρακάση MW
karakasis.mw 0 5277
Οι κορυφαίες -κλασικές αλλά και πιο περιπετειώδεις- επιλογές για το Πάσχα από τον Γιάννη Καρακάση MW(*)   Τι καινούργιο μπορείς να "συνθέσεις" όταν έχεις γράψει για αρκετά χρόνια κάμποσα άρθρα για τα κρασιά του Πάσχα και έχεις επιπρόσθετα απο..
Προϊόντα 1 εως 9 από 21 (3 Σελίδα/ες)