ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Blog για τα Ελληνικά Κρασιά - άρθρο RSS Feed

29 Ιουν Παράγοντες Ποιότητας στο Κρασί
Greece and Grapes 0 968
Αλήθεια, τι σημαίνει άραγε “ποιοτικό κρασί”; Τι είναι αυτό που κατατάσσει μια φιάλη σε υψηλότερο σκαλοπάτι από μια άλλη και, πιθανά, την κάνει και ακριβότερη;Ας ξεκινήσουμε με μια παραδοχή που δεν χωράει αντιρρήσεις: Καλό κρασί είναι αυτό που απλά μα..
16 Μαϊ Ελαττώματα του Κρασιού
Greece and Grapes 0 1415
Ας φτιάξουμε μαζί μια όμορφη εικόνα: Αυτή η καταπληκτική φιάλη, που τόσο καιρό σχεδίαζα την ώρα και την κατάλληλη περίσταση να την ανοίξω, μαζί με τους κολλητούς ή ακόμα και στο πρώτο ραντεβού, έχει φτάσει. Και αφαιρώ τον φελλό, σερβίρω με ύφος κορυφ..
29 Μαρ Ελληνικά Αποστάγματα
Greece and Grapes 0 1401
Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ποιοτικά άλματα στην παραγωγή αποσταγμάτων. Απλά αλλά και παλαιωμένα δείγματα διαπρέπουν σε διεθνείς διαγωνισμούς και ξένες αγορές, με την προ δεκαετίας κατάσταση να είναι μακρινό παρελθόν.Ας τα γνωρίσουμε μα..
23 Φεβ Είναι ένα παλαιωμένο κρασί καλύτερο από ένα φρέσκο;
Greece and Grapes 0 1806
       Τον τελευταίο καιρό, επισκεπτόμενος διάφορες ομάδες οινόφιλων στα social media, παρατηρώ ότι τίθεται συχνά το προαιώνιο ερώτημα:Είναι ένα παλαιωμένο κρασί καλύτερο από ένα φρέσκο; Το ανοίγω ή το κρατάω; Θα ζει;Θα σας το χαλάσω αλλά η απάντηση ..
19 Μαρ Σκούρας Σύνορο | Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW
admin 0 3519
Σκούρας Σύνορο: Διαβάστε το πλήρες κείμενο του Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW και με ένα κλικ απολαύστε τις χρονιές 2008, 2012, καθώς και την τρέχουσα του 2015 που εξασφαλίσαμε για εσάς!    Ο χώρος του κρασιού εδώ και μερικά χρόνια είναι ο καλύτερο..
Προϊόντα 1 εως 5 από 5 (1 Σελίδα/ες)