ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Μικρά και Χρήσιμα RSS Feed

01 Ιουν Ούζο & τσίπουρο: Τα αποστάγµατα της χαράς
Yiannis 0 39094
Το ούζοΤο γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε κυρίως χάρη στους μικρασιάτες πρόσφυγες αποσταγματοποιούς. Ιδιαίτερες πατρίδες του θεωρούνται η Λέσβος και η ­Χίος, αλλά μακρόχρονη παράδοση έχει και η Βόρεια Ελλάδα. Από το 1989,το ούζο αποτελεί αναγνωρισμένο..
01 Μαϊ Τα καλύτερα ροζέ του καλοκαιριού, από ελληνικές ποικιλίες!
Greece and Grapes 0 23576
Τα καλύτερα ροζέ του καλοκαιριού! (από ελληνικές ποικιλίες)   Τα ελληνικά ροζέ έχουν, δίχως αμφιβολία, μπει γερά στο ροζέ παιχνίδι και πλέον δεν θεωρούνται τόσο πολύ εποχικό είδος. Η κατηγορία ανθίζει και αυτό είναι καλό νέο, ενώ κάποιοι παραγω..
28 Μαϊ Οδηγός απόλαυσης κρασιού: Κρασί το καλοκαίρι, του Γιάννη Καρακάση MW
karakasis.mw 0 3818
 Οδηγός Απόλαυσης του κρασιού: Κρασί το καλοκαίρι του Γιάννη Καρακάση MW   Συνεχίζουμε τον Οδηγό Απόλαυσης που ξεκινήσαμε τον προηγούμενο μήνα, συζητώντας τους περιβόητους συνδυασμούς φαγητού και κρασιού, με ένα νέο θέμα που είναι στην καρδιά..
17 Μαρ Ενημέρωση για την εκτέλεση παραγγελιών
admin 0 18931
                                                             Αγαπητοί μας πελάτες,  Σας ενημερώνουμε πως, σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες, παραμένουμε ανοιχτά! Όμως:  -Αναστέλλουμε μέχρι νεωτέρας τη δυνατότητα επίσκεψης στο κατάστημα, εκτός από..
08 Μαϊ Τρία μεγάλα κρασιά από το Κτήμα Γαία
admin 0 6391
Τρία μεγάλα κρασιά από το Κτήμα Γαία  Πιο καπνιστά αρωματικά συγκριτικά με τον κλασικό Θαλασσίτη του Κτήματος αλλά με την ίδια φλόγα του Ασύρτικου να καίει, οι φανταστικές βαρελάτες εκδοχές του Wild Ferment και του Θαλασσίτη Oak αποτελούν πλήρεις..
15 Μαρ Οι κυπριακές ανακαλύψεις της Greece and Grapes,-18% μέχρι την Παρασκευή!*
admin 0 5813
Οι κυπριακές ανακαλύψεις της Greece and Grapes, -18% μέχρι την Παρασκευή!*  "Με τις νέες τάσεις που ευνοούν παγκοσμίως τις αυτόχθονες ποικιλίες, την ποιότητα που βελτιώνεται συνεχώς (χρυσά στο Decanter για Ξυνιστέρι και Πρωμάρα το 2016 και 2..
30 Ιαν Νεμέα εναντίον Νάουσας: Δύο εκπληκτικά κρασιά κάτω από 13 ευρώ!
admin 0 6673
Νεμέα εναντίον Νάουσας: Δύο εκπληκτικά κρασιά, κάτω από 13€!Κτήμα Φουντή Νάουσα 2013 & Μητραβέλας 2017  Διαθέσιμα μέχρι την Παρασκευή με -15%    Στην Greece and Grapes έχουμε υποστηρίξει το ελληνικό κρασί από το ξεκίνημά του, αναζητώντας..
14 Νοε Τέλος των Wine Sales στην Greece and Grapes μέχρι και -40%!
admin 0 4416
Τέλος των Wine Sales στην Greece and Grapes μέχρι και -40%!  *Ισχύει μέχρι και την Κυριακή 18/11  Αγοράστε τώρα! Λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης, συνεχίζουμε τις φθινοπωρινές μας προσφορές και αυτή την εβδομάδα! Έχουμε μάλιστα προσθέσει και..
03 Οκτ Ένα υπέροχο γαστρονομικό κρασί από το Κτήμα Θεόπετρα-μόνο 9.80€!
admin 0 8886
Ένα υπέροχο γαστρονομικό κρασί από το Κτήμα Θεόπετρα - μόνο 9.80€!  "Ο συνδυασμός Μαλαγουζιάς με Ασύρτικο είναι από το πιο κλασικούς στον ελληνικό αμπελώνα. Εδώ το Κτήμα  Θεόπετρα κινείται σε πιο περιπετειώδη μονοπάτια, με ζύμωση σε βελανιδιά, ..
Προϊόντα 1 εως 9 από 46 (6 Σελίδα/ες)