Σιδερίτης

Σιδερίτης
Χρώμα: Ερυρθωπό
Τύποι κρασιών: Λευκά, Ροζέ, Αφρώδη
Κατηγορίες: ΠΓΕ Αχαϊα

Περιγραφή: Ο Σιδερίτης είναι μια σπάνια ποικιλία που καλλιεργείται σε ολόκληρη τη Πελοπόννησο και κυρίως στον νομό Αχαΐας. Δίνει κρασιά ντελικάτα και σοβαρά, με μικρή αρωματική ένταση και υψηλή οξύτητα. Χαρακτηριστικό τους το έντονο χρυσαφί χρώμα με τις ερυθρωπές ανταύγειες που οφείλονται στην κοκκινωπή φλούδα του σταφυλιού.

Τυπικά χαρακτηριστικά κρασιών: Ντελικάτα και με οξύτητα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:

Deus White

Αχυρόξανθο χρώμα, με μικρό αναβρασμό, και με νόστιμη, μοσχατίζουσα μύτη με ίχνη από λίτσι, σταφύλι κι ανοιξιάτικα λουλούδια. Γευστικό και χαριτωμένο, με ωραία οξύτητα και ισορροπία, έντονα αρωματικό κ..

10.10€ 9.80€Άνευ ΦΠΑ: 7.90€

Απόσταγμα Οίνου Παλαιωθέν

Φωτεινό κίτρινο χρώμα και ήπιας έντασης αρώματα, σε ένα κλασάτο απόσταγμα με στρογγυλό σύνολο από βανίλια, ξύλο, καραμέλα και αποχρώσεις ροδάκινου. Στόμα αρμονικό, με ισορροπημένη γλύκα και μπαχαρικά ..

38.40€ 37.70€Άνευ ΦΠΑ: 30.40€

Σιδερίτης (Τσάι του Βουνού) 20γραμ. Adam Village

Το θαυμάσιο και εύγευστο αυτοφυές τσάι των ελληνικών βουνών. Είναι γνωστό από την αρχαιότητα και αναφέρεται από τον φιλόσοφο Θεόφραστο και τον γιατρό Διοσκουρίδη. Κατά μια εκδοχή, πήρε το όνομα σιδ..

2.73€Άνευ ΦΠΑ: 2.42€

Τα Δώρα του Διονύσου 2018 Μη διαθέσιμο

Τα Δώρα του Διονύσου 2018

Πολύπλοκα μπαχαρένιο με αρώματα  κάρυ και  βανίλιας, μαζί με  τσάι, βότανα, υπερώριμα ροδάκινα, μπανάνες και χαρακτηριστική μεταλλικότητα. Καλό σώμα και ζωηρή οξύτητα, νύξεις πικραμύγδα..

9.70€ 9.50€Άνευ ΦΠΑ: 7.66€

Iron S 2016 -12%

Iron S 2016

Ο Σιδερίτης είναι μία ευγενής ποικιλία της Αχαΐας, που σήμερα τείνει να εξαφανιστεί. Χρυσαφένιο χρώμα, με ντελικάτα και ήπιων τόνων αρώματα από εσπεριδοειδή όπως νεράντζι, περγαμόντο κι άνθη λεμονιάς,..

9.10€ 8.00€Άνευ ΦΠΑ: 6.45€

Παρπαρούσης Petite Fleur 2019

Σομόν, ντελικάτο ροζέ κρασί, με φίνα αρώματα αχλαδιού, τσαγιού και νύξεις μαρμελάδας κεράσι, με απαλή γεύση, ισορροπία, νόστιμη οξύτητα και φρουτένια επίγευση.  ..

10.30€ 10.20€Άνευ ΦΠΑ: 8.23€