Σύρος

Στο Βόρειο τμήμα των Κυκλάδων, η Σύρος με το χαμηλό σχετικά υψόμετρο, έχει ελάχιστους λόφους με ύψος μικρότερο από 400 μέτρα και κυρίως στο βόρειο μέρος του νησιού. Η χωρική οινοποίηση για ιδιοκατανάλωση είναι αυτό που επικρατεί στον τομέα της παραγωγής κρασιού στο νησί, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις. Στα ξηρικά της εδάφη καλλιεργούνται με ενδιαφέροντα αποτελέσματα κάποιες τοπικές κυκλαδίτικες ποικιλίες όπως το Ασύρτικο, η Μοναμβασιά, η Μανδηλαριά και η Κουντούρα, αλλά και ορισμένες γηγενείς ποικιλίες όπως η Λευκή κι η Μαύρη Ξερομαχαιρούδα.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:

Οινοποιείο Σύρου Sheriff Fatman 2018

Το οινοποιείο Σύρου κυκλοφορεί την πρώτη του ετικέτα από τη σπάνια ποικιλία Σεριφιώτικο, φέρνοντας κυκλαδίτικο αέρα στο ποτήρι μας. Έξυπνο κόνσεπτ, εξαιρετικό και δροσιστικό κρασί, με αρκετά υψηλό αλκ..

12.50€
Άνευ ΦΠΑ: 10.08€
Οινοποιείο Σύρου Φάμπρικα Λευκός 2019 5+1

Οινοποιείο Σύρου Φάμπρικα Λευκός 2019

Ένα λευκοκίτρινο, δροσερό κρασί, με πρασινωπές ανταύγειες, αρώματα φρέσκων λευκόσαρκων φρούτων όπως μπανάνα, βερίκοκο, αχλάδι, αλλά και νύξεις λεμονανθών, ξύσμα λεμονιού και ορυκτές νότες. Φρουτώδες σ..

8.60€
Άνευ ΦΠΑ: 6.94€

Οινοποιείο Σύρου Φάμπρικα Ερυθρός 2018

Ένα ελαφρύ και δροσερό κρασί, με απαλά αρώματα κερασιού, βανίλιας και ντομάτας. Στόμα μέτριου όγκου, με μαλακές τανίνες και δροσερή οξύτητα...

10.90€
Άνευ ΦΠΑ: 8.79€

Οινοποιείο Σύρου Σαν τα Μάραθα 2019

Αχνό κίτρινο, σχεδόν λευκό χρώμα και μύτη λεμονάτη, με γήινες αποχρώσεις, νότες εσπεριδοειδών και υποψία από πορτοκαλανθούς. Στόμα με σοβαρότητα και φρεσκάδα, οξύτητα που του δίνει νεύρο, μέταλλο, κι ..

11.90€
Άνευ ΦΠΑ: 9.60€

Μακρυωνίτης Plantae Τσίπουρο 500ml

Εκλεκτό τσίπουρο από την ποικιλία Ασύρτικο, διπλής απόσταξης κατά την παραδοσιακή πρακτική. Είναι αρωματισμένο με πολλά αρωματικά φυτά της Σύρου. Θυμίζει περισσότερο απεριτίφ παρά τσίπουρο, ενώ ταιριά..

17.80€
Άνευ ΦΠΑ: 14.35€

Μακρυωνίτης 18.01 Παλαιωμένο Τσίπουρο 500ml

Μικρής παραγωγής τσίπουρο από στέμφυλα Μονεμβασιάς, με παλαίωση ενός έτους σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Σύνθετος χαρακτήρας, με επικρατέστερα τα αρώματα εσπεριδοειδών, καραμέλας και βανίλιας. Η ονομασία..

19.90€
Άνευ ΦΠΑ: 16.05€

Μακρυωνίτης 17.02 Παλαιωμένο Τσίπουρο 500ml

Τσίπουρο από στέμφυλα Μονεμβασιάς, με παλαίωση δύο ετών σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, με σύνθετο χαρακτήρα και επικρατέστερα αρώματα μελιού, καραμέλας και βανίλιας. Η ονομασία είναι ένας τετραψήφιος κωδι..

23.80€
Άνευ ΦΠΑ: 19.19€

Οινοποιείο Σύρου Sheriff Fatman 2019

Το οινοποιείο Σύρου κυκλοφορεί την πρώτη του ετικέτα από τη σπάνια ποικιλία Σεριφιώτικο, φέρνοντας κυκλαδίτικο αέρα στο ποτήρι μας. Έξυπνο κόνσεπτ, εξαιρετικό και δροσιστικό κρασί, με μέτριο σώμα, ιδα..

12.50€
Άνευ ΦΠΑ: 10.08€