Μπύρες Siris

Η αγάπη για τη γαστρονομία, η οικογενειακή παράδοση στη δημιουργία γεύσεων και προϊόντων και οι ατέλειωτες ώρες δοκιμών, οδήγησαν στη δημιουργία ενός νέου μικροζυθοποιείου με έδρα τις Σέρρες και με αναφορά σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Με όπλα το μεράκι φίλων και συνεργατών home brewers και την υποστήριξη ενός υπερσύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού που πρώτη φορά μέχρι σήμερα χρησιμοποιείται σε μικροζυθοποιείο, η Siris προσφέρει γεύσεις γεμάτες αρώματα, δροσιά και μακρά επίγευση, φτιαγμένες εδώ στο βορρά για όλους τους φίλους της μπύρας στην Ελλάδα και όχι μόνο.
 
Στόχος της Siris είναι η προσφορά στην αγορά νέων διαφοροποιημένων συνταγών απαστερίωτης, μικροφιλτραρισμένης μπύρας υψηλής ποιότητας και πλούσιας γευστικής αξίας.   
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:

Voreia IPA 330ml

Χρώμα εντυπωσιακό, κεχριμπαρένιο, ημιδιαφανές, off white αφρός, αρκετά πυκνός στην αρχή που πέφτει στη συνέχεια.  Στο άρωμα κυριαρχεί ο αμερικανικός λυκίσκος και τα βοτανικά αρώματα, τα οποία γίν..

2.40€Άνευ ΦΠΑ: 1.94€

Voreia Pilsner 330ml

Χρώμα χρυσό, σχετικά διαυγές, με αρκετά γεμάτο λευκό αφρό, ο οποίος σταδιακά πέφτει, σχηματίζοντας ένα διακριτικό δαχτυλίδι. Εξαρχής διακρίνονται τα τυπικά αρώματα μίας pilsner μπύρας. O λυκίσκος έ..

2.00€Άνευ ΦΠΑ: 1.61€