Κρασιά Κτήμα Παυλίδης

Όταν την δεκαετία του 90 έγινε η οινική επανάσταση της Δράμας ο Χριστόφορος Παυλίδης έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά ιδρύοντας το 1998 το Κτήμα Παυλίδη στα Κοκκινόγεια Δράμας. Σύντομα η σειρά Thema σε λευκή ροζέ και ερυθρή εκδοχή καθιερώθηκε ως ένα δυνατό όνομα (brand) προσφέροντας απλόχερη απόλαυση σε λογικές τιμές.Η έμφαση τόσο στο αμπέλι όσο και στο οινοποιείο είναι στην απόλυτη λεπτομέρεια και αποδεικνύεται πεντακάθαρα στην σειρά των μονοποικιλιακών κρασιών του κτήματος που ονομάζεται ορθά Emphasis με το Tempranillo να κατέχει ξεχωριστή θέση ανάμεσά τους. Από τα υπόλοιπα τα Chardonnay και Ασύρτικο διαθέτουν αρκετή συμπύκνωση διατηρώντας και μία λεπτότητα ενώ το Syrah είναι πλούσιο και απολύτως γοητευτικό.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:

Thema Ροζέ 2016

Τριανταφυλλί λαμπερό χρώμα με ιώδεις ανταύγειες. Φίνα αρώματα λουλουδιών, και ξεχωριστές νότες φραγκοστάφυλου, βύσσινου και ντομάτας. Παχύ στόμα, με ωραία τραγανή οξύτητα, σπιρτάδα, ισορροπία και καλή..

10.70€ 10.40€Άνευ ΦΠΑ: 8.39€

Emphasis Syrah 2014

Σκούρο πορφυρό, με ένα γοητευτικό αρωματικό μπουκέτο από αρώματα ώριμου δαμάσκηνου, μαρμελάδας βύσσινου, με νότες μπαχαρικών και βανίλιας, σε φόντο καφέ, βιολέτας και δέρματος. Πλούσιο και καλοδομημέν..

19.40€ 18.70€Άνευ ΦΠΑ: 15.08€

Thema Λευκό 2018

Απαλό κίτρινο χρώμα, νόστιμα λεμονάτα αρώματα με όμορφες πινελιές από βότανα και λευκά άνθη, και στόμα καθαρό και δροσερό, γεμάτο, με τραγανή οξύτητα και μεγάλη επίγευση. ..

13.20€ 12.80€Άνευ ΦΠΑ: 10.32€

Thema Ερυθρό 2015

Πορφυρό χρώμα και πολύπλοκο μπουκέτο με αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων, όπως δαμάσκηνο και βύσσινο, νότες καραμέλας βουτύρου, καφέ και γλυκά μπαχαρικά. Ισορροπημένο στόμα με καλή σχέση αλκοόλης, οξύτ..

15.50€ 14.80€Άνευ ΦΠΑ: 11.94€