ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Οινοποιείο Μηλέα

Παραγωγός: Οινοποιείο Μηλέα
Το Merlot-Syrah του Λάζαρου Καριπίδη αποτελεί έναν ιδιαίτερο και ενδιαφέροντα συνδυασμό των δύο πολύ γνωστών ποικιλιών. Είναι ένα κρασί με ρουμπινί χρώμα που συνδυάζει με αρμονικό τρόπο τα χαρακτηριστικά των ποικιλιών, με τα κόκκινα φρούτα να κυριαρχούν, τα πράσινα βότανα και την καραμέλα βουτύρου ν..
17.90€ 18.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.44€
Παραγωγός: Οινοποιείο Μηλέα
Από τα ελάχιστα ελληνικά Pinot Noir, μια απολαυστική έκφραση της ποικιλίας από το κτήμα Μηλέα. Στην όψη έχουμε ένα φωτεινό ρουμπινί χρώμα, με με πορφυρές ανταύγειες. Στα αρωματικά χαρακτηριστικά συναντάμε ένα κρασί μεγάλης έντασης που χαρακτηρίζεται από άγρια κεράσια, σμέουρα, με τη γλυκόριζα και τα..
23.90€ 24.80€
Χωρίς ΦΠΑ:19.27€
Παραγωγός: Οινοποιείο Μηλέα
Σε μία από τις κορυφαίες ελληνικές εκφράσεις της ποικιλίας, το κοσμοπολίτικο Merlot από τα αμπελοτόπια του κτήματος Μηλέα αποκαλύπτει τον απολαυστικό χαρακτήρα του. Στην όψη είναι βαθυκόκκινο και συμπαγές, με μύτη που χαρακτηρίζεται από ώριμα κόκκινα φρούτα, μελάνι, κέδρο, με τη διακριτική παρουσία ..
17.90€ 18.60€
Χωρίς ΦΠΑ:14.44€
Παραγωγός: Οινοποιείο Μηλέα
Ένα μεστό ροζέ από την ποικιλία Merlot και το κτήμα Μηλέα. Ζωηρή μύτη που παραπέμπει κυρίως σε κόκκινα φρούτα όπως η φράουλα και το κεράσι, ενώ δεν λείπει μια νύξη βοτανικότητας. Στο στόμα είναι ισορροπημένο με φρεσκάδα, ζωντάνια και μακρά επίγευση...
13.20€ 13.60€
Χωρίς ΦΠΑ:10.65€
Μηλέα Chardonnay 2019
Μη διαθέσιμο
Παραγωγός: Οινοποιείο Μηλέα
Ένα εξαίσιο κρασί, κιτρινόξανθο στην όψη με πράσινες ανταύγειες. Στα αρώματα συναντάμε ένα μπουκέτο λεμονιού και ανανά, με τον ανθικό χαρακτήρα να ακολουθεί. Στο στόμα ευχάριστα επιθετικό, γεμάτο, αρκετά λιπαρό, με καλή οξύτητα που του προσδίδει φρεσκάδα και οδηγεί σε μια μακρά επίγευση...
14.40€ 14.90€
Χωρίς ΦΠΑ:11.61€
Προϊόντα 1 εως 5 από 5 (1 Σελίδα/ες)