Μαγνησία

Αν και η ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας είναι σχετικά επίπεδη, το όρος Πήλιο, προσφέρει τις προϋποθέσεις για την καλλιέργεια αμπελώνων και την παραγωγή οίνων ποιότητας. Εντούτοις στην περιοχή του Πηλίου, εκτός από τις ποικιλίες Σαββατιανό και Ροδίτης που θεωρούνται παραδοσιακές του τόπου αυτού, έχουν φυτευτεί τα τελευταία χρόνια και αρκετές διεθνείς ποικιλίες, των οποίων τα οινοποιητικά αποτελέσματα δείχνουν πως ο εγκλιματισμός τους στην περιοχή υπήρξε επιτυχής. Εδώ παράγεται και το φίνο και ντελικάτο λευκό κρασί ΠΟΠ Αγχίαλος, που προκύπτει από αμπελώνες που καλλιεργούνται κατά κύριο λόγο πλάι στις ακτές του Παγασητικού κόλπου, νότια του λιμανιού του Βόλου, στα 100-200 μόλις μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Κι αν και η δροσερή αύρα της θάλασσας ανακουφίζει κάπως τους αμπελώνες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το κλίμα της περιοχής δεν παύει να είναι θερμό. Εκεί ο Ροδίτης και το Σαββατιανό εξελίσσουν τις δυνατότητές του μέσα από ένα πολύ ενδιαφέρον χαρμάνι, σε ένα κρασί που συνήθως πίνεται φρέσκο.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:

Αποστολάκη Manifesto Grego

Απαλή καραμελένια απόχρωση, σε ένα παλαιωμένο απόσταγμα υψηλού επιπέδου, με σύνθετο αρωματικό μπουκέτο, όπου τα φρέσκα αρώματα της πρώτης ύλης, όπως κίτρινα φρούτα και τριαντάφυλλα, πλαισιώνονται από ..

24.10€ 22.90€
Άνευ ΦΠΑ: 18.47€

Τσίπουρο Αποστολάκη με γλυκάνισο 0.7lt

Δυνατό και αρωματικό, το τσίπουρο Αποστολάκη είναι από τα πιο γνωστά Ελληνικά τσίπουρα.  Είναι γεμάτο και ζεστό στο στόμα, πίνεται σκέτο ή με παγάκια σε κάθε στιγμή και περίσταση. ..

12.30€ 11.90€
Άνευ ΦΠΑ: 9.60€

Τσίπουρο Αποστολάκη χωρίς γλυκάνισο 0.7lt

Διάφανο, δυνατό και αρωματικό, το τσίπουρο Αποστολάκη είναι από τα πιο γνωστά Ελληνικά τσίπουρα.  Είναι γεμάτο και ζεστό στο στόμα, πίνεται σκέτο ή με παγάκια σε κάθε στιγμή και περίσταση. ..

12.00€ 11.60€
Άνευ ΦΠΑ: 9.35€

Αποστολάκη Μανιφέστο Limited Edition

Ένα ακόμη παλαιωμένο απόσταγμα από την οικογένεια Αποστολάκη, πολύ μικρής παραγωγής, με μόλις 2000 φιάλες. Η παλαίωσή του φτάνει τα 6 χρόνια σε δρύινα βαρέλια. Εντυπωσιακό πλούσιο στόμα και ελαφριά, γ..

43.70€
Άνευ ΦΠΑ: 35.24€