Λύκος - Οινοποιείο

Η οικογένεια Λύκου σήμερα έχοντας ως σύμμαχο την τεράστια γαστρονομική της εμπειρία, εδώ και αρκετά χρόνια έχει μπει δυναμικά και στον οινικό κόσμο επενδύοντας σε νέο οινοποιείο, πίσω από το φημισμένο εστιατόριο. Ψυχή της νέας αμπελοοινικής δραστηριότητας είναι ο Απόστολος Λύκος που οινοποιεί προσωπικά με φροντίδα και μεράκι όλα του τα κρασιά. Οι εγκαταστάσεις της σημερινής οινοποιίας Λύκου στην περιοχή του Μαλακώντα περιλαμβάνουν σύγχρονα πνευματικά πιεστήρια, ανοξείδωτες δεξαμενές εξοπλισμένες με μανδύες ψύξης που εξασφαλίζουν τον θερμικό έλεγχο των ζυμώσεων, υπόγειες κλιματιζόμενες κάβες με δρύινα βαρέλια, και ξεχωριστή αίθουσα ισοβαρικής γραμμής εμφιάλωσης. Οι αμπελώνες τους στο Αρμα Θηβών εκτείνονται σε 55 στρέμματα με Cabernet και Merlot, στο Κρυεκούκι Εύβοιας με Sauvignon, Grenache κι Ασύρτικο σε μια έκταση 60στρεμμάτων και στη Νεμέα, τα 60 στρέμματα είναι φυτεμένα με Αγιωργίτικο.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Πανσέλοινος Λευκός 2014
RP '16
88

Πανσέλοινος Λευκός 2014

Απαλό κίτρινο στην όψη με πράσινες αντανακλάσεις και αρώματα φρέσκα και ζωηρά. Λεμόνι και φλούδα από λάιμ σε πρώτο πλάνο, ακολουθούνται από νύξεις ροδάκινου και ανανά, τσαγιού και δεντρολίβανου. Στόμα..

9.05€ 8.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 6.94€
Λύκος Μαλαγουζιά 2019
RP '16
86
JR '17
17
D '16
Bronze (88)

Λύκος Μαλαγουζιά 2019

Χρυσαφί χρώμα, ντελικάτα ανθικά αρώματα και δροσεροί φρουτώδεις χαρακτήρες, σε ένα στόμα με έντονη προσωπικότητα, στιβαρό και με τραγανή οξύτητα. Έντονο φρούτο και μεγάλο τελείωμα που αφήνει μια όμορφ..

10.20€ 9.90€ Χωρίς ΦΠΑ: 7.98€