Αποστακτήριο Lost Lake

Το 2017 το Αποστακτήριο Ζαχαρία μετονομάζεται σε Lost Lake Distillery, με στόχο να τιμήσει την γοητευτική αυτή ιστορία, αναδιοργανώνεται, προγραμματίζει νέες επενδύσεις και στοχεύει να καλύψει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σύνθετων αποστάξεων, με έναν ξεχωριστό για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο: συνδυάζοντας την παράδοση και το μεράκι με σύγχρονες τεχνικές επιλογής πρώτων υλών & απόσταξης. Το Lost Lake Distillery βρίσκεται στο χωριό Πέτρα στο κέντρο της Βοιωτίας και αποτελεί πλέον μια από τις πιο σύγχρονες καθετοποιημένες μονάδες στο χώρο των αποσταγμάτων με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.200τμ, πιστοποιημένες με τα συστήματα ISO και HACCP, με γράμμη εμφιάλωσης δυναμικής 3.000 φιαλών/ώρα και με εξαγωγές ήδη σε Αμερική, Καναδά και σε αρκετές χώρες στην Ευρώπη.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:

Lost Lake Απόσταγμα Μούχταρο

Το μονοποικιλιακό απόσταγμα σταφυλής από την ποικιλία Μούχταρο είναι η ναυαρχίδα του Αποστακτηρίου Lost Lake. Παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα, με τη ζύμωση και απόσταξη ολόκληρων των σταφυλιών Μούχ..

25.90€ 25.40€Άνευ ΦΠΑ: 20.48€

Lost Lake Απόσταγμα Μαλαγουζιά

Το μονοποικιλιακό απόσταγμα σταφυλής από την ποικιλία Μαλαγουζιά είναι η δεύτερη και πολύ επιτυχημένη απόπειρα του Αποστακτηρίου Lost Lake στην παρασκευή μονοποικιλιακού αποστάγματος. Παράγεται σε περ..

25.90€ 25.40€Άνευ ΦΠΑ: 20.48€