Λ.Ε.Β.Α.

Η ΛΕΒΑ Α.Ε. μια σταθερά ανερχόμενη παραδοσιακή βιοτεχνία, ασχολείται από το 1950 με τη μεταποίηση ιχθυρών (αλίπαστα), την επεξεργασία ελιών και με την παραγωγή και εμφιάλωση εξαιρετικού ούζου στη Μυτιλήνη. Οι δραστηριότητές της καλύπτουν εδώ και πολλά χρόνια την τοπική, αλλά και όλη σχεδόν την ελληνική αγορά. Σημαντικό επίσης μερίδιο της παραγωγής της εξάγεται. Τα προϊόντα που επεξεργάζεται είναι από το νησί και διαλέγονται με προσοχή από τους πεπειραμένους ανθρώπους της. Ολα παρασκευάζονται εντελώς παραδοσιακά, με ανθρώπινα χέρια και με παντελή απουσία χημικών συντηρητικών.Η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της έχει προκαλέσει τη σταθερή ζήτηση τους από πολλές επιχειρήσεις του Κέντρου και της υπόλοιπης Ελλάδας. Ετσι μπορούμε να τα απολαμβάνουμε καθημερινά στο τραπέζι μας.Η επιχείρηση εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων H.A.C.C.P.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Σμυρνιώ Μπλε Κλασσικό

Απαλά και δροσερά αρώματα γλυκάνισου στη μύτη. Ευκολόπιοτο ούζο, μαλακό, με την γεύση του γλυκάνισου να το υπογραμμίζει, καθώς η γλύκα του έρχεται σε ισορροπία με τη φρεσκάδα...

11.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 8.87€

Σμυρνιώ Κόκκινο

Καθαρά και σπαρταριστά τα αρώματα του γλυκάνισου στη μύτη, που συνοδεύονται από ίχνη εσπεριδοειδών και φρέσκων βοτάνων. Στόμα στρογγυλό κι ισορροπημένο, στρωμένο παρά τους 42 αλκοολικούς του βαθμούς, ..

13.40€ Χωρίς ΦΠΑ: 10.81€