ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Κούρτης - Κτήμα

Παραγωγός: Κούρτης - Κτήμα
Οι αμπελώνες του κτήματος Κούρτη φυτεύτηκαν το 1997 και έκτοτε τους φροντίζει η οικογένεια, ακολουθώντας πιστοποιημένη βιολογική καλλιέργεια. Βρίσκονται σε τόπο ιδανικό, στους πρόποδες του Ολύμπου αλλά μόλις 8 χιλιόμετρα από τη θάλασσα, κάτι που δημιουργεί το ιδανικό μικροκλίμα για την καλλιέργεια Ξ..
17.80€
Χωρίς ΦΠΑ:14.35€
Παραγωγός: Κούρτης - Κτήμα
Οίνος από την οινοποίηση των ερυθρών ποικιλιών Ξινόμαυρο και Syrah. Με ισορροπημένη γεύση, όπου αναδεικνύονται έντονα αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων, κεράσι, φράουλα και βατόμουρο. Με μοναδικό όγκο, στρογγυλό χαρακτήρα αλλά και χαρακτηριστική οξύτητα, που του εξασφαλίζει μεγάλης διάρκειας  επί..
9.30€
Χωρίς ΦΠΑ:7.50€
Παραγωγός: Κούρτης - Κτήμα
Το οινοποιείο Κούρτη βρίσκεται στους πρόποδες του Ολύμπου και καλλιεργεί 60 στρέμματα στα πρότυπα βιολογικής καλλιέργειας πιστοποιημένης από την “Green Control”. Η τοποθεσία είναι ιδανική για την παραγωγή και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της οικογένειας το αποτέλεσμα είναι κάποια εξαιρετικά και σ..
16.90€ 17.40€
Χωρίς ΦΠΑ:13.63€
Παραγωγός: Κούρτης - Κτήμα
Οίνος με χρυσοκίτρινο χρώμα. Εντυπωσιακή μύτη, που κυριαρχούν αρώματα καβουρδισμένων ξηρών καρπών, μελιού, κέδρου και αποξηραμένων φρούτων. Στο στόμα κυριαρχεί η μεταλλικότητα, έντονη λιπαρότητα και μακρά επίγευση. Παλαιώνει για 6 μήνες σε καινούργια δρύινα βαρέλια και πίνεται ευχάριστα όλο το χρόνο..
12.90€
Χωρίς ΦΠΑ:10.40€
Προϊόντα 1 εως 4 από 4 (1 Σελίδα/ες)