κτήμα καμάρα

κτημα καμαρα

Το κτήμα Καμάρα της οικογένειας Κιουτσούκη, στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 2009 και καθοδηγείται από το μεράκι και την αγάπη για το καλό ελληνικό κρασί. Προσωπικός τους στόχος και επιδίωξη είναι η άριστη ποιότητα και γι'αυτό, εκτός από την προσεγμένη διαδικασία οινοποίησης, η οικογένεια έχει φροντίσει και για τη βιολογική μέθοδο καλλιέργειας των αμπελιών, από την πρώτη στιγμή της φύτευσής τους. Ο οινοτουρισμός χαρακτηρίζει απόλυτα τη φιλοσοφία τους, γι'αυτό και φρόντισαν να φτιάξουν ένα πλήρως επισκέψιμο οινοποιείο, στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει τα κρασιά του κτήματος και να περιηγηθεί στους αμπελώνες, απολαμβάνοντας το φυσικό τοπίο.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:

Kamara Pure Nimbus Russus 2016

Μέτριο πορφυρό χρώμα και μια μύτη σύνθετη, γεμάτη αρώματα ώριμων κερασιών, γλυκών μπαχαρικών, δέρματος και φυτικών αρωμάτων, όπως φασκόμηλο. Tο στόμα του είναι  φινετσάτο και ακολουθεί τα αρώματα..

21.80€Άνευ ΦΠΑ: 17.58€

Kamara Pure Nimbus Ritinitis 2018

Λαμπερό πορτοκαλί και θολό λόγω της έλλειψης πρωτεϊνικής σταθερότητας. Εκρηκτική μύτη, γεμάτη αρώματα από εσπεριδοειδή όπως λεμόνι, κίτρο, γκρεϊπφρουτ, που συνοδεύονται από βότανα και φυτικότητα γεμάτ..

21.80€Άνευ ΦΠΑ: 17.58€

Kamara Pure Nimbus Albus 2018 Μη διαθέσιμο

Kamara Pure Nimbus Albus 2018

Χρυσαφένια όψη με πρασινωπές νύξεις. Η μύτη του είναι βοτανική με έντονη έκφραση ευκάλυπτου, αρμονικά δεμένου με πυρηνόκαρπα φρούτα, όπως ροδάκινο. Χαμηλή οξύτητα με μέτριο σώμα που δένουν κατάλληλα μ..

22.50€Άνευ ΦΠΑ: 18.15€