ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Noble Rot - Issue 25

Noble Rot - Issue 25
Noble Rot - Issue 25

Παρουσιάζοντας το Noble Rot 25, μια διαφορετική συλλογή γραφής για κρασί και φαγητό, γεγονότα και μυθοπλασία, το αρκετά σοβαρό και το όχι πολύ σοβαρό.

Σε αυτό το τεύχος…

… Ταξιδεύουμε στην Τοσκάνη μεταξύ των lockdown για να συναντήσουμε μια συναρπαστική νέα γενιά παραγωγών Chianti Not Chianti, συμπεριλαμβανομένων των Montevertine και Tenuta di Carleone.

… Καλωσορίστε τον πλοίαρχο της σκοτεινής κωμωδίας του Εδιμβούργου και συγγραφέας του κλασικού Trainspotting, Irvine Welsh. Μας μιλάει για το πώς το κλείσιμο των εστιατορίων τον ανάγκασε να βελτιώσει τις γαστρονομικές του δεξιότητες και του έδωσε μια νέα προοπτική σχετικά με τις λιγότερο ψυχαγωγικές χρήσεις της κουζίνας.

… Συνέντευξη από τον DJ Gilles Peterson και τον σεφ Brawn Ed Wilson για τη χαρά του Romanée Conti και για τις πρόσφατες συνεργασίες τους.

… Ακούστε για το «Greatest Ever Meal» της Margot Henderson στο Le Baratin του Παρισιού.

… Βασίλισσα των ερωτηθέντων και συγγραφέας της ταινίας Sensation An Education, Lynn Barber, γράφοντας για την ανακάλυψη κομψών τροφίμων και εστιατορίων.

… Ρωτήστε μερικούς από τους πιο γνωστούς μας wino chums τι θα αγόραζαν για να ξεκινήσουν ένα κελάρι με λιγότερο από 500 £;

Σε αυτό το τεύχος παρουσιάζουμε επίσης τα γλυκά κρασιά Vinsanto / Vin Santo της Σαντορίνης και της Τοσκάνης. θυμόμαστε τον Lulu Peyraud του Domaine Tempier του Bandol. Η Patricia Michelson της La Fromagerie μας δίνει την απόλυτη συνταγή cheesecake της και ο William Kelley κοιτάζει το μέλλον της Βουργουνδίας σε μια εποχή κλιματικής αλλαγής. Ακόμα, πολλές ιστορίες και συλλογές από τους Simon Hopkinson, Marina O’Loughlin, John Niven, Stephen Harris, Alice Feiring, Kate Spicer, Jordan Michelman, Rachel Roddy, Russell Norman και George Reynolds.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κερδίζετε Σταφύλια: 4
12.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 11.32€
Αγόρασε το με Σταφύλια: 245