Κρασιά Κτήμα Εύχαρις

Με το συνδυασμό των ονομάτων τους, η Eva Boehme και o Χάρις Αντωνίου δημιούργησαν το όνομα, Εύχαρις ένα όνομα που έδωσαν και στα ποιοτικά κρασιά τους. Δύο ισχυρές προσωπικότητες από τον επιχειρησιακό κόσμο, η Eva και ο Χάρις βασισμένοι στις παραδοσιακές Ελληνικές αξίες και παραδόσεις για την κατασκευή του κρασιού, μετέτρεψαν το όνειρο μιας ζωής σε πραγματικότητα με το να δημιουργήσουν έναν παραδεισένιο αμπελώνα στις πλαγιές των Γερανίων, μερικά χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα. Το Εύχαρις αντιστοιχεί σε μια έκταση 180 στρεμμάτων χαμηλών χωμάτινων λόφων στους πρόποδες των Γερανείων, σε υψόμετρο 380-400μ. ανάμεσα σε δυο θάλασσες Κορινθιακό και Σαρωνικό. Το Κτήμα απέχει μόλις μια ώρα από την πολύβουη πόλη των Αθηνών. Η αναμπέλωση του Κτήματος ξεκινά από το 1988. Από τότε μέχρι σήμερα τίποτα δεν γίνεται χωρίς την λεπτομερή μελέτη από τους ιδιοκτήτες του, οι οποίοι έχουν αφιερωθεί εξολοκλήρου στην παραγωγική διαδικασία του κρασιού.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Κτήμα Εύχαρις Ερυθρός 2009 -33% Μόνο 1 διαθέσιμο

Κτήμα Εύχαρις Ερυθρός 2009

Ζωηρό κόκκινο χρώμα, με αρώματα κόκκινων φρούτων, μπαχαρικών, σοκολάτας, καπνού και μυρωδικών, με πολυπλοκότητα και βάθος. Μαλακές, καλοδουλεμένες ταννίνες, σώμα μεσαίου όγκου με στρογγυλή δομή και..

14.80€ 9.90€Άνευ ΦΠΑ: 7.98€

Assyrtiko Sur Lie 2017

Κίτρινο ζεστό χρώμα, έντονα μεταλλική μύτη, με διακριτικά ανθικά και φρουτώδη αρώματα. Όγκος στο στόμα, ζωηρή οξύτητα κι αίσθηση φρέσκων φρούτων στη γεύση. Μεγάλη επίγευση. ..

14.50€ 13.70€Άνευ ΦΠΑ: 11.05€