Κρασιά Κτήμα Μιχαλάκη

Αφετηρία ένα μικρό χωριό της Κρήτης, η Ρόκκα Κισάμου. Πρόσωπα αναφοράς οι αδελφοί Μιχαλάκη και προορισμός η επιτυχία, μέσα από μια πορεία άγνωστη τότε, πολύ συγκεκριμένη σήμερα. Ιστορία γραμμένη βήμα προς βήμα. Προσεγμένη όπως η διαδικασία που ακολουθείται για να γίνει ένα καλό κρασί. Η ιστορία της οικογένειας Μιχαλάκη είναι σαν ένα μπουκάλι κρασί. Διαβάζεις την ετικέτα και έχεις πάρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να το απολαύσεις. Από το 1962 μέχρι σήμερα, η επιμονή και η επιθυμία μας για τη βελτίωση της ποιότητας και της ποικιλίας των κρασιών μας, καθώς και η εμπειρία που αποκτήσαμε στο πέρασμα του χρόνου, δημιούργησαν μια μεγάλη αγαπημένη οικογένεια κρασιών.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:

Βηλάνα Μιχαλάκη 2013

Απαλό κίτρινο στην όψη. Ντελικάτη και διακριτική μύτη, με ευδιάκριτες αποχρώσεις πορτοκαλιού, αχλαδιού κι ανανά, με υποψία γιασεμιού. Στόμα γεμάτο, που μπαίνει με απαλή γλύκα, και δροσίζεται από μια ι..

7.30€ 6.60€Άνευ ΦΠΑ: 5.32€

Gold Cuvee Λευκός 2013 -34%

Gold Cuvee Λευκός 2013

Έντονο κίτρινο χρώμα με λαμπερές χρυσαφιές ανταύγειες. Αλληλουχία φρέσκων αρωμάτων με τον ανανά να διαδέχεται το ροδάκινο και το κίτρο, καταλήγοντας σε πινελιές από λευκά άνθη, φρέσκια ρίγανη και δυόσ..

11.40€ 7.49€Άνευ ΦΠΑ: 6.04€