Αποστάγματα Verino

Η Verino ιδρύθηκε στο Άργος το 1978 από τον Μπάμπη Σπηλιόπουλο και λειτουργεί σήμερα υπό τη διεύθυνση εκείνου και του γιου του, Θάνου Σπηλιόπουλου. Αντικείμενο της ποτοποιίας είναι η παραγωγή ποιοτικού εμφιαλωμένου τσίπουρου, ποικιλιακού τσίπουρου, τσίπουρου παλαιωμένου σε βαρέλι αλλά και μιας πολύ αξιόλογης ποικιλίας λικέρ. Η εξαιρετική ποιότητα του τσίπουρου οφείλεται καταρχήν στην εκλεκτή πρώτη ύλη (χρησιμοποιούνται στέμφυλα που προέρχονται από κορυφαίους τοπικούς οινοπαραγωγούς -και κυρίως το Κτήμα Σκούρα), αλλά και την τέχνη της παραδοσιακής απόσταξης για την οποία χρησιμοποιούνται δύο χάλκινοι άμβυκες χωρητικότητας 1.300 λίτρων ο καθένας.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:

Υψικάμινος

Ένα μονοποικιλιακό απόσταγμα από στέμφυλα αγιωργήτικου, που παραμένει για να ωριμάσει μέσα σε βαρέλια. Έτσι αποκτά περίπλοκα αρώματα μπαχαρικών, κακάο και καφέ, που καταλήγουν σε αποχρώσεις ξηρών καρπ..

20.00€Άνευ ΦΠΑ: 16.13€

Υψικάμινος Απόσταγμα Μοσχοφίλερο -13% Μόνο 1 διαθέσιμο

Υψικάμινος Απόσταγμα Μοσχοφίλερο

Ένα μονοποικιλιακό απόσταγμα αποκλειστικά από στέμφυλα της λευκής Πελοποννησιακής ποικιλίας Μοσχοφίλερο. Τα στέμφυλα προέρχονται από κορυφαίους τοπικούς οινοπαραγωγούς, και κυρίως το Κτήμα Σκούρα. Τα ..

23.00€ 20.02€Άνευ ΦΠΑ: 16.15€