Στουπάκης - Αποσταγματοποιία

Συνδυάζοντας με τέλειο τρόπο τη γνώση, την πείρα, την παράδοση με τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις και τον άριστο εξοπλισμό, η Ποτοποιία Στουπάκη προσφέρει πάντα το ίδιο εξαιρετικό αποτέλεσμα στα προϊόντα της. Οι εγκαταστάσεις είναι άρτια εξοπλισμένες με μεγάλο αριθμό από άμβυκες απόσταξης και πολλές σύγχρονες γραμμές παραγωγής και εμφιάλωσης. Οι αποθήκες της ποτοποιίας διαθέτουν σύγχρονους χώρους και τηρούν πλήρως όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Εδώ αποθηκεύονται τα προϊόντα όσο χρειάζεται για να αποκτήσουν τη μοναδική τους γεύση. Η εταιρία έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου, εξοπλίζοντας ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο στελεχωμένο από επιστημονικό προσωπικό χημικών, μηχανολόγων και γευσιγνωστών. Για αυτό το λόγο, τα προϊόντα μας, τηρώντας πάντα τα υψηλότερα ποιοτικά standards, διατηρούν αναλλοίωτη τη μοναδική τους γεύση εδώ και αιώνες. Τη γεύση που προτιμούν αυτοί που ξέρουν να ξεχωρίζουν και να απολαμβάνουν το αυθεντικό. Η εταιρεία έχει πιστοποίηση ISO9001:2008/HACCP.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ούζο Καζανιστό Στουπάκη

Διάφανο, κρυστάλινο χρώμα, μοσχοβολιστά αρώματα γλυκάνισου κι αρωματικών βοτάνων και στόμα με αψάδα και νεύρο, στρογγυλό και ισορροπημένο. Επίγευση αρωματική με μια ελαφριά γλύκα που την υπογραμμίζει...

10.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 8.55€

Μαύρο Ρόδο Τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο

Μονοποικιλιακό τσίπουρο από Μαύρο Μοσχάτο Τυρνάβου (Μοσχάτο Αμβούργου), χωρίς γλυκάνισο, από την ποτοποιία Στουπάκη.  Η απόσταξη του Μαύρου Ρόδου γίνεται σε μικρά χάλκινα καζάνια στον Τύρναβο και..

12.90€ Χωρίς ΦΠΑ: 10.40€